ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θεόδωρος Λουλούδης: «Το Επιμελητήριο βγαίνει μπροστά για τον αθλητισμό»

Κοινοποίηση
Tweet

Πρόταση από τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας

Τη Δευτέρα 1η Ιουνίου, στο ξενοδοχείο «My Way», διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία η ημερίδα του δημοσιογραφικού οργανισμού «Πελοπόννησος» με θέμα: «Η συμβολή του αθλητισμού στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας».

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθος κόσμου, επιβεβαιώνοντας το έντονο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για τα σημαντικά θέματα που συζητήθηκαν.

Κατά τη διάρκεια της ημερίδας, αναδείχθηκε μια σημαντική είδηση:  Το Επιμελητήριο θα πρέπει να βγει μπροστά σε ρόλο συντονίστριας δύναμης και για την ανάπτυξη του αθλητισμού της περιοχής μας, αλλά και για την τόνωση της τοπικής οικονομίας.

Η πρόταση κατατέθηκε από τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αχαΐας κι εκδότη της «Π» Θεόδωρο Λουλούδη και περιελάμβανε δυο κομμάτια. Αφενός εκείνο του απολογισμού με συγκεκριμένα στοιχεία και δεδομένα για το τι ακριβώς προσφέρει η κάθε διοργάνωση που γίνεται στην περιοχή μας κι αφετέρου το κομμάτι που αφορά τον συντονισμό της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, των Δήμων της Αχαΐας, του Πανεπιστημίου Πατρών, των αθλητικών Ομοσπονδιών και Ενώσεων και φυσικά των αθλητικών σωματείων, ειδικά εκείνων με τη μεγαλύτερη τεχνογνωσία.

Το σύνθημα που «έριξε» ο Θ. Λουλούδης ήταν το «οργάνωση και βούληση!», ενώ πρόσθεσε ότι «για να πάμε παρακάτω πρέπει να είμαστε οργανωμένοι», διευκρινίζοντας, παράλληλα, ότι είναι «απαραίτητες οι μελέτες και οι εισηγήσεις, ώστε οι φορείς που δίνουν τα χρήματα να προχωρούν στη σχετική διαδικασία με οργανωμένο τρόπο». Όπως ανέφερε επίσης ο εκδότης της «Π»: «Η περιοχή μας μπορεί να εξελιχθεί και σε έναν ιδανικό χώρο υποδοχής και προετοιμασίας αθλητικών σωματείων, Εθνικών ομάδων και ξένων συλλόγων, καθώς και τις απαραίτητες υποδομές διαθέτει και ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες, αλλά και θάλασσα και βουνό. Το Επιμελητήριο στο δικό μου μυαλό επιβάλλεται να είναι ο συντονιστής αυτής της προσπάθειας». Ιδού, λοιπόν, το νέο μεγάλο στοίχημα!

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις