ΑΓΟΡΑ

/

Αποφοίτηση 2024: Συγκίνηση και νοσταλγία στα Αρσάκια Σχολεία Πάτρας - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης αλλά και χαράς.

«Αγαπητά μας παιδιά, ο επόμενος Σεπτέμβρης θα σας βρει αλλού, αλλιώς και κυρίως άλλους. Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε να είναι η αρχή για υπέροχα επόμενα. Καλή αρχή στο νέο σας ξεκίνημα!»

Με μία ενθουσιώδη και συγκινητική εκδήλωση αποχαιρέτησε ο Σύλλογος Διδασκόντων του Αρσακείου Λυκείου Πατρών τους αποφοίτους του σχολικού έτους 2023-2024.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Διευθυντής του Λυκείου κάνοντας ένα σύντομο απολογισμό της σχολικής διαδρομής των αποφοίτων στο Λύκειο και τους ευχήθηκε να ακολουθούν τα όνειρά τους. Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η βιολόγος Ν. Ηλιοπούλου, η οποία αποχαιρέτησε τους μαθητές εκ μέρους του Συλλόγου Διδασκόντων. Χαιρετισμό επίσης απηύθυναν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Λυκείου κ. Δ. Σταυροπούλου.

Οι απόφοιτοι νοστάλγησαν στιγμές από τη δωδεκαετή παρουσία τους στο Σχολείο και ευχαρίστησαν γονείς και εκπαιδευτικούς για όσα τους πρόσφεραν. Το έντονα φορτισμένο κλίμα οφειλόταν και στο γεγονός της αφυπηρέτησης της καθηγήτριας της Γαλλικής Γλώσσας Ελένης Χαραλαμποπούλου την οποία ευχαρίστησαν για την προσφορά της στα Αρσάκεια Σχολεία και της ευχήθηκαν να χαρεί όλα όσα της στέρησε η υπηρεσία.

Το Σχολείο απευθύνει θερμές ευχαριστίες και στους συναδέλφους που είχαν την επιμέλεια της εκδήλωσης και κυρίως στη μουσικό του Σχολείου Λάρα Λυμπεροπούλου καθώς και στον σύλλογο Γονέων για το αναμνηστικό δώρο στους μαθητές.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά