EVENTS

/

Eντυπωσιακή η παράσταση της Βασιλικής Ανδρικοπούλου - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

«Δον Κιχώτης», χορογραφίες & το διάσημο «Cats», ενθουσίασαν το κοινό

Η σχολή κλασικού μπαλέτου & σύγχρονου χορου της Βασιλικής Ανδρικοπούλου εντυπωσίασε για μια ακόμη χρόνια με την ετήσια παράστασή της, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά ένα ολόκληρο έργο, τον «Δον Κιχώτη». Η προσέγγιση αυτού του απαιτητικού κλασικού έργου, από μία ερασιτεχνική σχολή της Πάτρας (αναγνωρισμένη από το κράτος), ήταν άκρως επαγγελματική και το αποτέλεσμα δικαίωσε την προσπάθεια. Σε ένα κατάμεστο θέατρο, οι μαθητές και μαθήτριες της σχολής, ταξίδεψαν -μέσω των εντυπωσιακών σκηνικών με τον ανεμόμυλο & την μεγάλη άμαξα αλλά και μέσω των υπέροχων κοστουμιών με πολλές κλασικές variation- ταξίδεψε το κοινό στην Ισπανία.

Η πρωταγωνίστρια Θένια Καρόκη, μαθήτρια πολλών χρόνων στη σχολή της Βασιλικής Ανδρικοπούλου, στον ρόλο της Kitri εντυπωσίασε με τον παρτενέρ της, επαγγελματία χορευτή Ευθύμη Φυλήντρα στον ρολό του basilio, χορεύοντας εντυπωσιακά pas de deux. Στην παράσταση συμμετείχε και ο αγαπημένος πατρινός ηθοποιός Γιώργος Λογαράς, στον ρόλο του πατέρα, ενώ η ίδια η Βασιλική Ανδρικόπουλου "μάγεψε" το κοινό στον ρόλο της τσιγγάνας.

Η παράσταση καταχειροκροτήθηκε από το κοινό για  την άρτια και εντυπωσιακή δουλειά που με τόσο κόπο, αγάπη και πειθαρχία προετοίμασε και φέτος η Βασιλική Ανδρικόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος της παράστασης το κοινό απήλαυσε χορογραφίες μοντέρνου, σύγχρονου και τζαζ, ενώ το μιούζικαλ «Cats» με 40 χορευτές ταυτόχρονα επί σκηνής & live soprano μαθήτρια της σχολής, κέρδισε τις εντυπώσεις.  

 

*Η Βασιλική Ανδρικόπουλου, θέλει να ευχαριστήσει την εταιρεία «Λουξ» για τα αναψυκτικά που προσέφερε στο κοινό κατά τα διαλείμματα της παράστασης, καθώς και τα «Εκπαιδευτήρια Κοτρώνη» για την ευγενική χορηγία. 

 

Σχολή Μπαλέτου & Σύγχρονου Χορού Βασιλική Ανδρικοπούλου

Μεσολογγίου 11 – Πάτρα

Τ.: 2610312573

Patrasballet.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View