SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: Νέα «πυρά» από τον πατέρα της

Κοινοποίηση
Tweet

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο Τόμας Μαρκλ επιθυμεί να συναντήσει για πρώτη φορά τα εγγόνια του καθώς πλησιάζουν τα 80α γενέθλιά του

Συνεχίζει τις συνεντεύξεις ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, που αυτή την φορά αποκάλυψε ότι λυπάται τα εγγόνια του, τον πρίγκιπα Άρτσι και την πριγκίπισσα Λίλιμπετ.

Ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι αρνούνται στα εγγόνια του να έχουν μία σχέση με τα πρώτα ξαδέλφια τους, τους πρίγκιπες Τζορτζ και Λουίς και την πριγκίπισσα, Σάρλοτ.

Ο πατέρας της δούκισσας του Σάσσεξ, που εδώ και χρόνια δεν έχει επικοινωνία με την κόρη του, υποστήριξε ότι τα εγγόνια του θα συνειδητοποιήσουν μια μέρα «όλα τα πράγματα που έχουν χάσει».

Ο Τόμας δήλωσε ότι η απουσία της οικογένειας της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι έγινε ιδιαίτερα αισθητή με την πρόσφατη τελετή του Trooping the Colour, όπου τα παιδιά του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της Κέιτ Μίντλετον στάθηκαν περήφανα με την οικογένειά τους στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Ο πατέρας της δούκισσας είπε ότι η εικόνα του προκάλεσε «οίκτο» για τα δικά του εγγόνια. «Μου φάνηκε πολύ λυπηρό το γεγονός ότι τα παιδιά της Μέγκαν και του Χάρι στερούνται το δικαίωμα να γνωρίσουν τα ξαδέλφια τους, που μοιάζουν με φανταστικά παιδιά, ή να λάβουν μέρος σε πράγματα όπως το Trooping the Colour, το οποίο είναι κληρονομικό τους δικαίωμα», είπε στο Woman’s Weekly της Νέας Ζηλανδίας ο Τόμας Μαρκλ.

Και συνέχισε: «Φτάνουν στην ηλικία που θα αρχίσουν να κάνουν ερωτήσεις, όπως κάνουν όλα τα παιδιά. Αναρωτιέμαι πώς θα αισθάνονται ο Άρτσι και η Λίλιμπετ σε μερικά χρόνια, όταν συνειδητοποιήσουν όλα αυτά που έχασαν».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Mirror, ο Τόμας Μαρκλ επιθυμεί να συναντήσει για πρώτη φορά τα εγγόνια του καθώς πλησιάζουν τα 80α γενέθλιά του και δυσκολεύεται να καταλάβει γιατί δεν έχει γνωρίσει ακόμη ούτε τον πρίγκιπα Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ ζουν σήμερα σε μια έπαυλη 12 εκατομμυρίων λιρών στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, η οποία απέχει περίπου 400 χιλιόμετρα από εκεί που ζει ο Τόμας στο Ροζαρίτο του Μεξικού. Ο Τόμας Μαρκλ υποστηρίζει ότι φοβάται πώς θα πεθάνει πριν προλάβει να γνωρίσει την οικογένεια της κόρης του.

Πρόσθεσε ότι ακόμη και μια φωτογραφία των εγγονιών του θα του έδινε χαρά, σύμφωνα με το New Zealand Woman’s Weekly.

 

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πατέρας της ήρθαν σε ρήξη αφού πόζαρε για φωτογραφίες παπαράτσι πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι. Τελικά ο βασιλιάς Κάρολος κατέληξε να συνοδεύσει στην εκκλησία την Μέγκαν Μαρκλ.

Την παραμονή του γάμου της έχει ισχυριστεί ότι υπέστη δύο καρδιακές προσβολές. Παραδέχθηκε ότι οι φωτογραφίες των παπαράτσι ήταν λάθος και έχει ζητήσει επανειλημμένα συγγνώμη γι’ αυτές.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight