ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τα παιδιά των Παιδικών Κατασκηνώσεων του Δήμου πήγαν στο Κύπελλο Ελλάδας Ρυθμικής Γυμναστικής

Κοινοποίηση
Tweet

Τα παιδιά καταχειροκρότησαν όλες τις συμμετοχές κατά την έναρξη του Κυπέλλου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τόφαλος»

Με μεγάλο θαυμασμό και ενθουσιασμό τα παιδιά των Ημερήσιων Παιδικών Κατασκηνώσεων Δήμου Πατρέων καταχειροκρότησαν όλες τις συμμετοχές του Κυπέλλου Ελλάδος Ρυθμικής Γυμναστικής κατά την έναρξή του, την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου το πρωί, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Τόφαλος» στο Προάστιο.

Αρχικά, τους μικρούς κατασκηνωτές καλωσόρισε το μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας και Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Σωματείων Γυμναστικής Δυτικής Ελλάδας (Α.Ε.Σ.Γ.Δ.Ε.), Γιάννης Παυλάκης. Στη συνέχεια, όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα παιδιά ενημερώθηκαν από την προπονήτρια ρυθμικής του ΠΑΟ Φιλία 1988, Καίτη Φλάμπουρα, για τις τεχνικές της ρυθμικής γυμναστικής, τις κατηγορίες του αθλήματος, τους όρους και τους κανονισμούς των αγώνων. Ακόμη, συνομίλησαν με αθλήτριες, οι οποίες μετέφεραν την εμπειρία τους από την συστηματική ενασχόλησή τους με τον Αθλητισμό και παρακολούθησαν την έναρξη των αγώνων, η οποία περιλάμβανε ελεύθερα ατομικά αγωνιστικά προγράμματα κορασίδων.

Παρούσα στη δράση ήταν η Ειρήνη Αϊνδιλή, Α' Αντιπρόεδρος και Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής Ρυθμικής της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας, καθώς παρών ήταν και ο Γιώργος Μαγιάκης, δημοτικός σύμβουλος – βοηθός Δημάρχου, υπεύθυνος για το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της κατασκήνωσης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις