ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

“Τίτλοι τέλους” στο Πολιτιστικό Φεστιβάλ εργαζομένων με Βαγγέλη Κορακάκη

Κοινοποίηση
Tweet

Ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις

H μεγάλη λαϊκή συναυλία με τον Βαγγέλη Κορακάκη έκλεισε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου στον υπαίθριο χώρο του Κέντρου Εκπαιδευτικών Δράσεων της Δημοτικής Πλαζ τις διήμερες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Φεστιβάλ Εργαζομένων που διοργάνωσε ο Δήμος της Πάτρας σε συνεργασία με το Εργατικό Κέντρο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του Δήμουν "εκατοντάδες  φίλοι  της πραγματικής λαϊκής μουσικής απόλαυσαν μέσα από την ερμηνεία του Βαγγέλη Κορακάκη τραγούδια που προέρχονται από τις ρίζες της ελληνικής παράδοσης και υπενθυμίζουν πως το λαϊκό τραγούδι συνεχίζει το δρόμο του .

Όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στη Δημοτική Πλαζ της Πάτρας συμμετείχαν σε ένα γνήσιο λαϊκό γλέντι που πρόσφερε μια ανθρώπινη και αληθινή μορφή διασκέδασης με τραγούδια που έχουν αγαπηθεί.

Στόχος του διήμερου Φεστιβάλ ήταν η ανάδειξη της ανάγκης για που έχουν οι εργαζόμενοι και οι οικογένειές τους για πρόσβαση στον πολιτισμό και να μπει φραγμός στην εμπορευματοποίηση των πολιτιστικών δράσεων.

Την εκδήλωση προλόγισαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αποστόλης Αγγελής και ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Πάτρας Δημήτρης Μαρμούτας. Παραβρέθηκαν η αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Σίμου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτης Πετρόπουλος, δημοτικοί – διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας".

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture