ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πνίγηκε 54χρονος σε παραλία του Πλαταμώνα

Κοινοποίηση
Tweet

Είχε προηγηθεί ο θάνατος 78χρονου Έλληνα, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική.

Τελευταία βουτιά για έναν 54χρονο στην Πιερία. Ο άτυχος άντρας πνίγηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε νεκρός, στην ακτή παραλίας του Πλαταμώνα.

Ένας 54χρονος  πνίγηκε στη θάλασσα και ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του, χθες το απόγευμα (06-07-2024), από την παραλία του Πλαταμώνα, στην Πιερία. Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της περιοχής. Στον άνδρα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης διενεργεί προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 54χρονου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική υπηρεσία Θεσσαλονίκης, η οποία αναμένεται να διενεργηθεί την Δευτέρα 8 Ιουλίου του 2024.

Είχε προηγηθεί ο θάνατος 78χρονου Έλληνα, από την παραλία Παλιουρίου του Δήμου Κασσάνδρας στη Χαλκιδική. Ο 78χρονος, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας της Χαλκιδικής, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ στη συνέχεια η σορός του, μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις