ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Τι κρύβεται πίσω από την πτώση στο κενό, 60χρονης που μεταφέρθηκε στο Ρίο από το Κάτω Σαμικό;

Κοινοποίηση
Tweet

Η άτυχη 60χρονη από την Αυστρία που μένει χρόνια στην περιοχή, έπεσε από ύψος μεγαλύτερο των 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι πέφτοντας στο έδαφος.

Στο μικροσκόπιο των Αστυνομικών αρχών βρίσκεται από το απόγευμα της Κυριακής (7/7) η πτώση μιας 60χρονης από ύψος στο Κάτω Σαμικό του Δήμου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων, που είχε ως αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό της και την διακομιδή της αργά, χθες το βράδυ, στο Ρίο για την καλύτερη αντιμετώπιση της κατάστασής της.

Το περιστατικό συνέβη μετά τις 6 το απόγευμα, όταν η άτυχη 60χρονη, Αυστριακής καταγωγής που μένει χρόνια στην περιοχή, έπεσε από ύψος μεγαλύτερο των 4 μέτρων, με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι κατά την προσγείωσή της στο έδαφος. 

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που μετέφερε εσπευσμένα την τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, με το ιατρικό προσωπικό του να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να διατηρήσει τη γυναίκα στη ζωή, κάτι που κατάφερε. Ωστόσο λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο νοσοκομείο του Ρίου.

Στο σημείο βρέθηκαν και οι αστυνομικές αρχές, που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες προσήγαγαν τον σύντροφό της, τον οποίο και εξέτασαν ως αργά το βράδυ για την εμπλοκή του ή μη στην περίεργη πτώση της γυναίκας.

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Γραφείο Αντιμετώπισης Ενδοοικογενειακής Βίας στον Πύργο.

*εφημερίδα Πατρις

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις