ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών - Εκλογές: Ξεκινούν οι ακροάσεις για Χρήστο Μπούρα και Νίκο Καραμάνο

Κοινοποίηση
Tweet

Η διαδικασία της τρέχουσας εβδομάδας

Αντιμέτωποι από σήμερα στο Πανεπιστήμιο Πατρών οι δύο υποψήφιοι Πρυτάνεις.

Οι εκλογές μπαίνουν στην τελική τους ευθεία αφού θα γίνει η ακρόαση των προγραμμάτων των διεκδικητών της Πρυτανείας.

Η διαδικασία θα είναι διήμερη και  την Πέμπτη 11 Ιουλίου θα γίνει η ψηφοφορία του 11μελούς Συμβουλίου Διοίκησης μέσω της ψηφιακής κάλπης ΖΕΥΣ και την ανάδειξη του νέου Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών.

Από σήμερα λοιπόν, οι υποψήφιοι διεκδικητές της νέας Πρυτανικής Αρχής ο καθηγητής Χρήστος Μπούρας (νυν Πρύτανης) και ο καθηγητής Νίκος Καραμάνος προσέρχονται με βάση το νέο νόμο σε μια σειρά ακροάσεων.

Από σήμερα οι δύο υποψήφιοι θα καταθέσουν τους άξονες του στρατηγικού σχεδιασμού τους σε όλα τα επίπεδα για την περαιτέρω ανάπτυξη του Πανεπιστημίου Πατρών, στο νέο όργανο Διοίκησης του Πανεπιστημίου, το 11μελές Συμβούλιο Διοίκησης αναλύοντας και τεκμηριώνοντας το πρόγραμμά τους σύμφωνα με το οποίο θα κινηθούν στην περίπτωση εκλογής τους, ενώ παράλληλα θα απαντήσουν στις όποιες ερωτήσεις ή διευκρινίσεις τους υποβληθούν από τα έντεκα μέλη.

Στη συνέχεια όπως ορίζει ο νόμος, την Τρίτη το πρωί θα αναπτύξουν τον στρατηγικό σχεδιασμό τους στη Σύγκλητο και το απόγευμα της ίδιας μέρας διαδικτυακά σε όλα τα μέλη της Ακαδημαϊκής Κοινότητας και θα απαντήσουν στις υποβαλλόμενες ερωτήσεις. 

*Πληροφορίες από εφημερίδα "Γνώμη"

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις