STYLE

/

Ολίβια Παλέρμο:10 χρόνια γάμου με couture φραμπαλάδες, έδειχνε σαν πριγκίπισσα

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η 38χρονη Αμερικανίδα style icon γιόρτασε στο Μπάντεν- Μπάντεν, πατρίδα του Γερμανού συζύγου της

Συνήθως ό,τι κι αν φορέσει γίνεται είδηση.

Η 38χρονη influencer, style icon και επιχειρηματίας Ολίβια Παλέρμο «έβαλε τα δυνατά της» για να λάμψει στην επέτειο των 10 χρόνων του γάμου της με τον γοητευτικό Γερμανό Γιοχάνες Χεμπλ, μοντέλο, φωτογράφο και συνεργάτη της. Η μικροσκοπική νεουορκέζα, γιόρτασε στην ειδυλλιακή κωμόπολη Μπάντεν- Μπάντεν, πατρίδα του αγαπημένου της και όλα έμοιαζαν βέβαια σαν πασαρέλα.

Στην κεντρική δεξίωση που έγινε σε κλειστό κύκλο 64 ατόμων, η Ολίβια επέλεξε μια παραμυθένια τουαλέτα του αγαπημένου της σχεδιαστή και στενού της φίλου Giambattista Valli. Ηταν μια ασπρόμαυρη δημιουργία με εφαρμοστό κορσέ, φουσκωτά μανίκια και πλούσια, πριγκιπική φούστα. Το ντεκολτέ της στολιζόταν με κρύσταλλα, τα «καρέ» μαλλιά της χτενίστηκαν πίσω σε wet look, ενώ τα κοσμήματα ήταν από τη νέα high jewelry σειρά Pasquale Bruni. Για τσαντάκι προτίμησε το σατέν πουγκί Jimmy Choo Micro Bon Bon. Το ντύσιμό της σε black & white συνδυάστηκε με του 46χρονου Γιοχάνες, ο οποίος φόρεσε custom made σμόκιν.

«Υπάρχουν πολύ λίγοι άνθρωποι με τέτοια «ακριβή», υψηλή αισθητική που πλάθουν ατμόσφαιρα γύρω τους. Αυτό που αγαπώ στην Ολίβια είναι η μοναδικότητά της: Είναι χαμελέων,  όμως πάντα μένει «πιστή στην προσωπικότητά της. Όπως και εγώ, μέσα από το lifestyle αφηγείται ιστορίες» δήλωσε ο Giambattista Valli. «Aγαπώ τους γάμους, αλλά είμαι περισσότερο fashion girl. Aξιοποιώ κάθε ευκαιρία για να γεννηθεί ένα fashion moment» τόνισε η Ολίβια.

Θυμίζουμε πως όταν παντρεύτηκε το 2014 στη Νέα Υόρκη ξάφνιασε με το bridal σύνολό της, ένα πλεκτό ζακετάκι και ανάλαφρη φούστα Carolina Herrera.

Στην επέτειό της πριν λίγες μέρες, φόρεσε δυο ακόμα φρου φρου βραδινές δημιουργίες Giambattista Valli και ένα στενό, ολοκέντητο φόρεμα από μαύρες παγιέτες Bronx & Banco. Εδρα ήταν το αρχοντικό ξενοδοχείο Brenners Park-Hotel & Spa. Ο διάκοσμος ήταν θεαματικός και η σαμπάνια έρρεε άφθονη. Τα περιοδικά People και Vogue έκαναν εκτενή αφιερώματα και παρευρέθηκαν επιφανή ονόματα της μόδας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View