MORE SPORTS

/

Κέιτ Μίντλετον: Κουκλίτσα με τα μοβ στον τελικό του Wimbledon, επέμεινε σε βρετανικά labels

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Το Safiya dress «έριξε» το ίντερνετ σε αναζητήσεις, ήταν στη σιλουέτα που προτιμάει η πριγκίπισσα

Δεν αποθεώθηκε μόνο ο θριαμβευτής του φετινού Wimbledon, o απίθανος 21χρονος Ισπανός Κάρλος Αλκαραζ αλλά και η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον στον τελικό.

Διαρκώς χαμογελαστή, συνοδευόταν από την κόρη της Σάρλοτ και την αδελφή της Πίπα στο γήπεδο, στη δεύτερη δημόσια εμφάνισή της μετά την ανακοίνωση της μάχης της με τον καρκίνο. Mε το που έφθασε στις κερκίδες, ο κόσμος τη χειροκρότησε θερμά δείχνοντας συγκινημένος που έδωσε το παρών σε δύσκολη, προσωπική της στιγμή.

Η 42χρονη royal που ήταν εξαιρετικά ευδιάθετη ως τη στιγμή της απονομής, φόρεσε ένα ακόμα φόρεμα σε «Α» γραμμή. Ηταν ένα κομψό και διαχρονικό ρούχο με ντραπάρισμα στο μπούστο και κοντά μανίκια, το οποίο κατέληγε σε κομψή κλος φούστα. Το φωτεινό μοβ χρώμα του μαγνήτιζε τα βλέμματα από μακριά.

Το φωτεινό μοβ χρώμα του μαγνήτιζε τα βλέμματα από μακριά. Όπως έσπευσαν να επισημάνουν τα σημαντικότερα περιοδικά μόδας και life style – όπως Harpers Bazaar, Vogue, Tatler, Town & Country, W κ.α.- ήταν η δεύτερη φορά που εμπιστεύθηκε το βρετανικό label  Safiyaa. Συνδύασε το φόρεμα με ταμπά γοβάκια Camilla Elphick, σκουλαρίκια κρίκους Pariah και κλασική, πρωινή τσάντα K. Bennett. Το χτένισμά της ήταν όπως συνήθως, απλό με τα μαλλιά κάτω.

To αναμνηστικό στον Τζόκοβιτς

Το πολυπόθητο τρόπαιο στα χέρια της

Η βράβευση του Αλκαραζ

Η λαμπερή μονοχρωμία κατά τους δημοσιογράφους μόδας μετέδιδε ελπίδα και αισιοδοξία. Η Κέιτ έσπευσε μάλιστα να συστήσει το νεαρό νικητή στην κόρη της στα παρασκήνια. Ανάμεσα στους θεατές του τελικού ήταν stars όπως οι Toμ Κρουζ, Τζούλια Ρόμπερτς, Ζεντάγια, Μπενεντικτ Κάμπερμπατς, Xιου Τζάκμαν, Τζέιμι Ντόρναν, Πιρς Μπρόσναν, Μάργκο Ρόμπι, Τζέραντ Μπάτλερ, Κόρτνει Κοξ, Πολ Μεσκάλ. Αλλά ουδείς ανταγωνίστηκε τη δημοτικότητα της πριγκίπισσας που παραμένει style icon αντιμετωπίζοντας τη σοβαρή ασθένειά της.

Η Daniela Karnuts ίδρυσε το brand Safiyaa το 2011, συστήνει demi-couture μοντέρνας κομψότητας από πολυτελή υλικά. Εδώ το μοντέλο που είδαμε στο Wimbledon, κοστίζει 1600 ευρώ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports