SPOTLIGHT

/

Οι συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» αποχαιρετούν με συγκίνηση την Σάνεν Ντόχερτι

Κοινοποίηση
Tweet

«Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει, στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο Τζέισον Πρίστλεϊ

Οι συμπρωταγωνιστές της 53χρονης Σάνεν Ντόχερτι (Shannen Doherty), της αγαπημένης Μπρέντα στη θρυλική σειρά «Χτυποκάρδια στο Beverly Hills» που βλέπαμε και στην Ελλάδα στα 90ς, λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της ύστερα από πολυετή και δύσκολη μάχη με τον καρκίνο (έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 13-7), απέτισαν φόρο τιμής στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ήταν μια δύναμη της φύσης και θα μου λείψει. Στέλνω αγάπη και φως στην οικογένειά της σε αυτές τις σκοτεινές στιγμές», έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram ο 54χρονος Καναδός ηθοποιός Τζέισον Πρίστλεϊ - Jason Priestley (o Brandon Walsh στην τηλεοπτική σειρά “Beverly Hills, 90210”), δηλώνοντας παράλληλα σοκαρισμένος και βαθιά λυπημένος ενώ μοιράστηκε & μία κοινή τους φωτογραφία από τη σειρά.

Η επίσης πρωταγωνίστρια της σειράς, Γκαμπριέλ Καρτέρις (Gabrielle Carteris), έγραψε με την σειρά της: «Τόσο νέα, τόσο λυπηρό. Αναπαύσου εν ειρήνη, Σάνον. Ξέρω ότι ο Λουκ [Πέρι], είναι εκεί με ανοιχτές αγκάλες για να σε υποδεχτεί».

Η «Ντόνα» του Beverly Hills, Τόρι Σπέλινγκ -Tori Spelling, μοιράστηκε ένα story στο λογαριασμό της στο Instagram μαζί με μια φωτογραφία όπου ποζάρει με την Σάνεν Ντόχερτι αγκαλιά βάζοντας πολλά emoticons με ραγισμένες καρδιές: «Δεν έχω ακόμα τα λόγια να το εκφράσω... αλλά ΕΜΕΙΣ ξέραμε και αυτό είναι που μετράει».

Αξίζει να θυμίσουμε πως πριν λίγα χρόνια στις 4 Μαρτίου 2019 είχε φύγει από τη ζωή ο γοητευτικός και καλός ηθοποιός Luke Perry, το είδωλο πολλών εφήβων μέσα από το ρόλο του Ντύλαν ΜακΚέι στην τηλεοπτική σειρά του Fox «Beverly Hills, 90210». Είχε φύγει από τη ζωή σε ηλικία μόλις 52 ετών.

H Μπρέντα Γουόλς του σήριαλ «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», Σάνεν Ντόχερτι ήταν γεννημένη στις 12 Απριλίου 1971, στο Μέμφις του Τενεσί. Ήταν γνωστή για τους ρόλους της στη τηλεόραση και το κινηματογράφο, μεταξύ των οποίων ως Τζένι Γουάιλντερ στο Μικρό Σπίτι στο Λιβάδι, ως Μάγκι Μαλένε στο «Girls Just Want to Have Fun», ως Κρις Γουίδερσπουν στο Our House & ως Χέδερ Ντιουκ στο «Heathers», ωστόσο ήταν ο ρόλος της Μπρέντα που την έκανε παγκοσμίως γνωστή και αγαπητή.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight