CINEFIL

/

Συμπαθητικό ξεκίνημα στη χώρα μας για το ρομαντικό φιλμ "Fly me to the Moon" - Παίζεται και στην Πάτρα

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Έκοψε σε 89 αίθουσες πανελλαδικά, 13.609 εισιτήρια - Την ίδια ώρα η παιδική ανιμέισον ταινία "Τα Μυαλά που κουβαλάς 2" έχουν φτάσει τα 526.407 εισιτήρια πανελλαδικά

Το παιδικό ανιμέισον φιλμ «Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2» της Ντίσνει & της Pixar συνεχίζει την σαρωτική του επιτυχία και με τα εισιτήρια του περασμένου 4ήμερου, 11 έως 14 Ιουλίου 2024 ξεπέρασε κατά πολύ τις 500.000 εισιτήρια στο εγχώριο box office, φτάνοντας τα σχεδόν 530.000. Για την ακρίβεια έχει κόψει στην Ελλάδα, σε σχεδόν 5 εβδομάδες 526.407 εισιτήρια.

Στο εξωτερικό η ταινία που έχουν αγαπήσει μικροί & μεγάλοι, έχει φτάσει σε παγκόσμιες εισπράξεις το 1 δις 351 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής!

Την ίδια ώρα, από τις καινούριες ταινίες, αυτή που πήγε καλύτερα ήταν το ρομαντικό φιλμ «Fly me to the Moon» του Γκρεγκ Μπερλάντι με ατού του το έξυπνο σενάριο που μας μεταφέρει την περίοδο του 1969, της τελικής προετοιμασίας της εκτόξευσης του πυραύλου Απόλλων 11 στο φεγγάρι, αλλά και την χημεία των λαμπερών πρωταγωνιστών του, Σκάρλετ Γιόχνασον και Τσάνινγκ Τέιτουμ, τον πλούτο της παραγωγής και τους καλούς δεύτερους ρόλους. Η ταινία που βγήκε στη χώρα μας  ταυτόχρονα με τις ΗΠΑ, έκοψε σε 89 αίθουσες πανελλαδικά, 13.609 εισιτήρια. Το φιλμ προβάλλεται και στην Πάτρα στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε καθώς και στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο.

Στο εξωτερικό το «Fly me to the Moon» του στούντιο της Columbia ξεκίνησε απλώς συμπαθητικά καταλαμβάνοντας την 5η θέση του πίνακα του box office με 10 εκατ. δολάρια εισπράξεις συν ακόμη 9 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Αντίθετα το φιλμ τρόμου «Longlegs» του Οζ Πέρκινς με την Μάικα Μονρό & τον Νίκολας Κέιτζ σε ρόλο serial killer, στις ΗΠΑ ήρθε 2ο στην πρεμιέρα του στο box office με εισπράξεις 22,6 εκατ. δολαρίων. Στη χώρα μας το συγκεκριμένο φιλμ τρόμου έκοψε σε 51 αίθουσες πανελλαδικά, (παίζεται & στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) 11.150 εισιτήρια σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr.

Τέλος το Ιταλικό κοινωνικό φιλμ «Πάντα Υπάρχει το Αύριο», έκοψε σε 21 αίθουσες πανελλαδικά, 4.756 εισιτήρια ενώ η περιπέτεια Αμερικανικής παραγωγής «Twisters» σε σκηνοθεσία του Λι Αϊζακ Τσανγκ, έκανε ένα μάλλον μέτριο ξεκίνημα κόβοντας πανελλαδικά, 3.309 εισιτήρια (προβάλλεται & στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε).

"Twisters".

"Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2".

"Longlegs".

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil