ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Επιτυχίες για ΝΕΠ και ΝΟΠ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κολύμβησης εφήβων και νέων

Κοινοποίηση
Tweet

Διεξήχθη στα Ιωάννινα

Στο κλειστό κολυμβητήριο Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε η τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος κολύμβησης Εφήβων - Νεανίδων και Νέων ανδρών - νέων γυναικών για το 2024.

Η ΝΕΠ:

Κατά την τελευταία ημέρα των αγώνων και οι τρεις αθλήτριες/ες μας μπήκαν ξανά στους τελικούς των αγωνισμάτων τους παίρνοντας μία 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο, μία 4η και μία 8η. Συγκεκριμένα: το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Τένια Γιαννακοπούλου στα 200μ. πεταλούδα Νεανίδων, την 4η θέση η Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) στα 50μ. ελεύθερο Νεανίδων με χρόνο 27.32 και την 8η θέση ο Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος (Νέος Άνδρας) στα 50μ. ελεύθερο Νέων Ανδρών με χρόνο 24.13. Συνολικά λοιπόν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων και Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών οι δύο μόνο Νεάνιδες μας έφεραν την ομάδα μας στη πολύ τιμητική 10η θέση της βαθμολογίας Νεανίδων έναντι 38 βαθμολογούμενων ομάδων και την 19η στη Γενική Βαθμολογία Εφήβων-Νεανίδων έναντι 56 βαθμολογούμενων ομάδων, ενώ και ο μοναδικός αθλητής μας στην κατηγορία Νέων Ανδρών έδωσε σημαντικούς βαθμούς και την 19η θέση στη βαθμολογία των Νέων Ανδρών. Προπονήτριά τους η Λίνα Μαστροπάσκουα.

* Στα 100μ. πεταλούδα Νεανίδων η αθλήτριά μας Τένια Γιαννακοπούλου πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο με χρόνο 01:02.30 που αποτελεί και ατομικό της ρεκόρ. Στην ίδια κούρσα η Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) ήταν 4η με 01:04.16. Συγχαρητήρια πολλά, ιδίως στην Τένια για την πρωτιά και το χρυσό μετάλλιο.

* Στα χθεσινά αγωνίσματα και τα τρία παιδιά μας μπήκαν στους τελικούς των αγωνισμάτων τους παίρνοντας μία 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο, μία 4η και μία 7η. Αναλυτικά: στα 50μ. πεταλούδα Νεανίδων η Αποστολία Σκούτα (Νεάνιδα Β΄) πήρε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο με χρόνο 27:35, ενώ στην ίδια κούρσα η  Τένια Γιαννακοπούλου (Νεάνιδα) ήταν 4η με 28.43. Στα 100μ. ελεύθερο ο Ανδρόνικος Κωνσταντόπουλος (Νέος Άνδρας) πήρε την 7η θέση  με χρόνο 51.84, ενώ αγωνίστηκε και στα 50μ. πεταλούδα στους προκριματικούς σημειώνοντας  χρόνο 25.48.

 

Ο ΝΟΠ

ΝΟΠ: Δύο νέα ασημένια μετάλλια για τα κορίτσια μας:  Τατσιου Βασιλική 800 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία νέων-γυναικών 

ΠαπαδημητροπούλουΓιώτα  800 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία νεανίδων!

* Χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα νέων-γυναικών  για τη Σιπιτανού Αναστασία, η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα του Ηρακλή αλλά προπονείται με την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του ΝΟΠ.

* Βασιλική Τάτσιου, δεύτερη χρονιά πανελλήνια πρωταθλήτρια στα 1500 μέτρα ελεύθερο στην κατηγορία Νέων Γυναικών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports