ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Πυροβολούσαν έξω από τα σπίτια στο Ρίο - Έντρομοι οι κάτοικοι

Κοινοποίηση
Tweet

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής στο Ρίο

Eφιάλτης τη νύχτα της Κυριακής για κατοίκους της οδού Συρογιάννη στο Ρίο, καθώς σύμφωνα με καταγγελίες, άγνωστος με καραμπίνα πυροβολούσε έξω από τα σπίτια τους.

Τα σπίτια που δέχθηκαν την περίεργη αυτή επίθεση ήταν ένα γνωστού καρδιολόγου της Πάτρας, ενός φαρμακοποιού, ενός καθηγητή Πανεπιστημίου και ενός επιχειρηματία πώλησης σκαφών. Είναι χαρακτηριστικό πως σε μία περίπτωση τα σκάγια τρύπησαν την τέντα στον εξωτερικό χώρο ενός σπιτιού.

Ιδιοκτήτρια σπιτιού, σύζυγος γιατρού, περιγράφει: «Λίγο μετά τις δέκα, έπεσαν τέσσερις πυροβολισμοί, από καραμπίνα και τα σκάγια έπεφταν βροχή στα κεραμίδια και στις τέντες των σπιτιών. Κλήθηκε κλιμάκιο της Ασφάλειας Πατρών, το οποίο κατέγραψε το συμβάν. Το περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Συρογιάννη στο Ρίο. Οι κάτοικοι οι οποίοι διαμένουμε στην συγκεκριμένη οδό είμαστε ιδιαίτερα ανήσυχοι για το συγκεκριμένο συμβάν, και πιστεύουμε να μην περάσει στα ψιλά. Αυτός που πυροβολούσε μέσα στα σπίτια μας πρέπει να βρεθεί οπωσδήποτε!».

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στα σπίτια σημειώθηκαν μόνο μικροζημιές.

*εφημερίδα "Γνώμη"

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις