STYLE

/

Oλίβια Κούλπο: Διάλεξε σεμνό και λιτό νυφικό όπως οι royals, διχάζοντας τους θαυμαστές της

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η αμερικανίδα καλλονή influencer εμφανίστηκε με παραδοσιακή bridal couture των Dolce e Gabbana στο Rhode Island, τη χτένισε μάλιστα ο Δημήτρης Γιαννέτος

Εχετε παρατηρήσει πως αυξάνονται στη bridal fashion τα λιτά και σεμνά νυφικά που συνηθίζονται στους βασιλικούς γάμους;

Με τελευταία επιδραστική εκπρόσωπο τη Μέγκαλ Μαρκλ, όλο και περισσότερα διάσημα ατελιέ παρουσιάζουν σχέδια με «clean» αισθητική. Μάλιστα, αποφεύγονται τα αποκαλυπτικά πατρόν ως… «δεύτερα» και λιγότερο σοφιστικέ. Σύφωνα με το trend, το dress code οφείλει να σέβεται το θρησκευτικό μυστήριο όπως έλεγαν οι παραδόσεις και το οποίο ασπάζονται ευλαβικά οι royal κύκλοι. Βέβαια, οι περισσότερες νεαρές νύφες επιθυμούν να αναδείξουν τα κάλλη τους και ειδικά οι γάμοι στην καλοκαιρινή Ελλάδα δύσκολα αντέχουν μανίκια…

Η 32χρονη Ολίβια Κούλπο, πρώην Μις Υφήλιος και νυν μοντέλο, influencer και ηθοποιός παντρεύτηκε πρόσφατα επιλέγοντας ένα royal bridal look. Πρότυπο ομορφιάς ειδικά στην Αμερική, ήθελε να δείχνει πατροπαράδοτη νύφη και συνεργάστηκε στενά με τους Dolce e Gabbana για το custom νυφικό της. Διέθετε αυστηρή λαιμόκοψη, μανίκια, στενή μέση και πλούσια φούστα δίχως καθόλου διάκοσμο. Μονάχα το δαντελένιο γαρνίρισμα στο τούλινο πέπλο των 5 μέτρων διέκοπτε την όλη απλότητα.

Aναζητούσα κάτι σοβαρό που αντιπροσώπευε τη δέσμευση μιας  ζωής. Δεν ήθελα να αποπνέει τίποτα sexy με κανέναν τρόπο» δήλωσε η Κούλπο στη Vogue.

Mε τον εδώ και 5 χρόνια αγαπημένο της Christian McCaffrey παντρεύτηκαν στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Rhoide Island που αγναντεύει τον ωκεανό. Ο γαμπρός είναι 28 ετών και παίκτης του αμερικάνικου ποδοσφαίρου.

Η Ολίβια έφθασε στο χώρο του γάμου με vintage λευκή Rolls Royce, έχοντας φροντίσει η όλη ατμόσφαιρα να χαρακτηρίζεται από classic New England charm. Πανέμορφα έδειχναν ολόγυρα τα πστέλ λουλούδια κήπου ενώ γενικότερα το πράσινο φάνταζε ατέλειωτο.

Το μακιγιάζ της νύφης επιμελήθηκε η Mary Phillips επιτυγχάνοντας φυσικό χρώμα υγείας στα μάγουλά της με το ρουζ, ενώ στα χείλη της επιλέχθηκε ένα κραγιόν σε μία απαλή dusty rose απόχρωση. Τα μαλλιά ανέλαβε ο Ελληνας celebrity hairstylist Δημήτρης Γιαννέτος επιλεγοντας «extra-glazed blowout» αποτέλεσμα, δηλαδή  έντονη λάμψη στα λιτά μαλλιά. Η χωρίστρα στη μέση ενίσχυε την αβίαστη κομψότητα και τη γυαλάδα τους. Υπήρχαν πολύ χαλαρά waves στις άκρες τους.

Η νυφική  εικόνα της Ολίβια Κούλπο πάντως δίχασε στο διαδίκτυο. Πολλοί χρήστες τη βρήκαν πολύ «κουκουλωμένη» και συντηρητική ενώ άλλοι τόνισαν πως έδειχνε τελείως διαφορετική από την τολμηρή προιστορία της στο ντύσιμο. Επικράτησε η άποψη πως το όλο styling δεν την αντιπροσώπευε. Εσείς τι λέτε;  

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View