EXODOS

/

Tulum Seaside: Εχει κατακτήσει τον κόσμο για μπάνιο, ποτό, φαγητό στον Καστελόκαμπο

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Προνοήστε να κλείσετε τραπέζι εγκαίρως, πρόκειται για δημοφιλέστατο καλοκαιρινό στέκι μια ανάσα από το κέντρο της Πάτρας

Aγαπημένο beach bar restaurant στην παραλία Καστελόκαμπου, το Tulum Seaside διευρύνει ολοένα το κοινό του δίπλα στο κύμα.

Κόσμος κάθε ηλικίας χαίρεται το μπάνιο του με δωρεάν ξαπλώστρες, απολαμβάνοντας καφέ, κοκτέιλ, ποτά all day ενώ το εστιατόριο έχει εμπλουτίσει το μενού του με προσιτές, καλοκαιρινές γεύσεις της Μεσογείου και πεντανόστιμη πίτσα. Στη σκιά της καλαμωτής, με eco latin διακοσμητικές αναφορές, το Tulum δημιουργεί την ποθητή αίσθηση των διακοπών και την ανεμελιά της απόδρασης. Μην ξεχνάτε πως πρόκειται για στέκι μια «ανάσα» από το κέντρο της Πάτρας, έτσι ώστε άπαντες να ευχαριστιούνται κολύμπι και ριλάξ χωρίς να οδηγούν χιλιόμετρα μακριά.

Το team της επιχείρησης με επικεφαλής τον Τόλη Φωτεινάτο, φροντίζει για άψογη εξυπηρέτηση σε οικεία και φιλική ατμόσφαιρα ενώ δεν λείπουν τα καθιερωμένα parties στην ακρογιαλιά. Φροντίστε να κάνετε κρατήσεις για τραπέζι, είναι περιζήτητα τέτοιες μέρες!

Και μια είδηση: Το «αδελφάκι» Tulum στο εμβληματικό μέγαρο στα Ψηλαλώνια ανανεώνεται, ώστε από Σεπτέμβριο να διαθέτει μεξικάνικες γεύσεις. Ανυπομονούμε.

 

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life