MORE SPORTS

/

Βραβεύτηκε ο αντιδήμαρχος Τάκης Πετρόπουλος από την Δύναμη Πάτρας- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Στο 4ο Patras Tae Kwon Do Camp

Ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Πρασίνου Τάκης Πετρόπουλος παραβρέθηκε στο 4ο Patras Tae Kwon Do Camp του Α.Σ. «Δύναμη Πατρών» και παρέλαβε τιμητική πλακέτα  από τη διοίκηση του Συλλόγου, για τη διαχρονική υποστήριξη του Δήμου Πατρέων στη διοργάνωση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Τάκης Πετρόπουλος αναφέρθηκε στην «αξία του αθλητισμού, στο σημαντικό ρόλο των μαχητικών αθλημάτων για την ενδυνάμωση της προσωπικότητας του παιδιού, αλλά και στη σημαντική συμβολή τους, ενάντια στις εξαρτήσεις και την βία.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΥΝΑΜΗΣ

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ταεκβοντό «Η Δύναμη» ευχαριστεί την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος και τον Δήμο Πατρέων για την Αποδοχή της πρόσκλησης στο προπονητικό σεμινάριο Τάε κβον ντο << @patras_taekwondo_seminar >>.
Το σεμινάριο διεξήχθη από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου, ενώ η βράβευση έλαβε χώρα το Σάββατο 13 Ιουλίου στο Three Action, όπου και τιμήθηκαν με απονομή αναμνηστικής πλακέτας ως πράξη ευγνωμοσύνης.
Ευχαριστούμε επίσης την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος , και συγκεκριμένα τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Τάκη Αντωνόπουλο για τη συνεισφορά και στήριξη του στη συνδιοργάνωση του σεμιναρίου.
Ακόμα, ευχαριστούμε το Δήμο Πατρέων και συγκεκριμένα τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού, Περιβάλλοντος - Ενέργειας & Πρασίνου Τάκη Πετρόπουλο για την υποστήριξη του
στην διοργάνωση του 4th Patras Taekwondo Seminar.
Επιπλέον , ευχαριστούμε την Κυριακοπούλου Μαρία για την εξαιρετική φιλοξενία στους ξενώνες και την άριστη εξυπηρέτηση.
Επίσης, ευχαριστούμε τον χορηγό Γεώργιο Ροκανά για την προσφορά του στον Α.Σ ΤΑΕ KWON DO “Η ΔΥΝΑΜΗ’’
Τέλος, δε θα μπορούσαμε να μην τιμήσουμε τον προπονητή Richard Molle του συλλόγου Top Taekwondo Eemland για την στήριξη του στο Patras Taekwondo Seminar 2019- 2022- 2023 - 2024.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports