SPOTLIGHT

/

Τι είπε ο έξαλλος Κάρολος στον φρουρό αλλά και στην Καμίλα που δεν μπορούσε να βάλει το παλτό της

Κοινοποίηση
Tweet

Αναγνώστρια χειλιών και ειδικός στη γλώσσα του σώματος εξηγούν τι συνέβη με τον Κάρολο και την Καμίλα

Ο βασιλιάς Κάρολος είπε σε έναν βοηθό να "έρθει να τη βοηθήσει", καθώς η σύζυγός του βασίλισσα Καμίλα πάλευε να φορέσει ένα παλτό, εν μέσω ανέμου και βροχής στο Τζέρσεϊ, όπως αποκάλυψε ένας αναγνώστης χειλιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ο ιστότοπος Daily Mail, o 75χρονος βασιλιάς Κάρολος, είπε στη σύζυγό του: "πέρνα το χέρι σου από την πλάτη", ενώ εκείνη πάλευε να φορέσει την καφέ καμπαρντίνα, καθώς το βασιλικό ζεύγος παρακολουθούσε στρατιωτική παρέλαση στο St Helier τη Δευτέρα.

Τα πλάνα δείχνουν τον βασιλιά να δείχνει, εμφανώς, εκνευρισμένος καθώς η Καμίλα προσπαθεί να φορέσει το σακάκι, προτού γυρίσει για να ζητήσει τη βοήθεια ενός από τους φρουρούς.

Ο βασιλιάς Κάρολος, ο οποίος κρατούσε και εκείνος μια ομπρέλα, προσπάθησε να βοηθήσει τη σύζυγό του, χωρίς αποτέλεσμα. Ο Κάρολος δεν έκρυβε τη δυσαρέσκειά του για τον... αγώνα της Καμίλα να φορέσει το παλτό.


Η αναγνώστρια χειλιών Jacqui Press είπε ότι ο Κάρολος είπε στη σύζυγό του: "πέρνα το χέρι σου από την πλάτη", προτού στραφεί στον φρουρό και του φωνάξει: "έλα να τη βοηθήσεις!".

Να υπενθυμίσουμε πως η Καμίλα, η οποία πρόκειται να γίνει 77 ετών, συναντούσε μέλη του κοινού στο Σεντ Χέλιερ, στο πλαίσιο διήμερης επίσκεψης στα Νησιά της Μάγχης με τον σύζυγό της Κάρολο. Κάποια στιγμή το βασιλικό ζεύγος αψήφησε τη βροχή και τους ισχυρούς ανέμους καθώς παρακολουθούσε μια στρατιωτική παρέλαση στην πόλη.

Επίσης, σχολιάζοντας το περιστατικό, η ειδικός στη γλώσσα του σώματος, Τζούντι Τζέιμς είπε ότι η Καμίλα έχει "παρόμοια σχέση με τα αδιάβροχα όπως ο Κάρολος με τα στιλό που στάζουν".

"Κολλημένη μόνο με το ένα χέρι στο μανίκι, ο Κάρολος στράφηκε να βοηθήσει, αλλά μόνο αφού έκανε μια γκριμάτσα που σήμανε κάποια απογοήτευση και αυξανόμενο εκνευρισμό. Το ανυπόμονο τράβηγμα του μανικιού της έκανε τα πράγματα χειρότερα και, όπως τα επεισόδια του με τα στιλό, φαίνεται να κοιτάζει πίσω για να ζητήσει τη βοήθεια κάποιου από το προσωπικό.

 

πηγή thetoc.gr

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight