ART

/

Zαχαρένια ποπ: Απόλυτο summer hit το «Please, Please, Please» της Σαμπρίνα Κάρπεντερ

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ακούγεται παντού η «μινιόν» ναζιάρα Αμερικανίδα με το χτένισμα τύπου Bardot και τη γλυκιά φωνούλα

Είναι μόλις 25 ετών, λάτρης του μίνι και των αποκαλυπτικών τοπ, ενώ τα μαλλιά της θυμίζουν τη Μπε Μπε.

Η μικροσκοπική Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός Σαμπρίνα Κάρπεντερ κάνει θραύση παγκοσμίως με το τελευταίο της hit «Please, Please, Please» και αναμφίβολα κρατάει τα σκήπτρα στην playlist μας για το φετινό καλοκαίρι. Η απήχησή της επιβεβαιώθηκε περίτρανα όταν η Αννα Γουίντουρ την συμπεριέλαβε στο πρόσφατο θέαμα της πλατείας Vendome για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Tαυτόχρονα, οι λίστες των charts και το Spotify παραληρούν με το όνομά της.

 

Ταλέντο του Disney Chanel, η Σαμπρίνα συνοδεύει τα τραγούδια της με  video clips σαν τις riviera movies των '40s. Εχει ποζάρει για διάφορα brands και τη Samsung Usa. Eπίσης την έχουμε δει στα Tall Girl (2019), Tall Girl 2 (2022) του Netflix. O Iρλανδός ηθοποιός της cult ταινίας για την ανώτερη βρετανική τάξη «Saltburn», Μπάρι Κεόγκαν είναι ο αγαπημένος της. Συμπρωταγωνιστούν μάλιστα στο φιλμάκι για το «Please, Please, Please» ως ερωτευμένο ζευγάρι του υποκόσμου. Το story ξεκινάει με εκείνη να αποφυλακίζεται ως άτακτο κορίτσι του δρόμου, όταν το βλέμμα της συναντάει το βλέμμα του ενός άλλου κατάδικου. Όταν σμίγουν εκτός φυλακής τη μυεί στο έγκλημα και μαζί κάνουν ληστείες ως σύγχρονοι Μπόνι & Κλάιντ.

Η Σαμπρίνα απογείωσε τη φήμη της και με το single που προηγήθηκε του «Please, Please, Please» με τίτλο «Espresso». Διαθέτει νάζι, γλύκα ενώ η λεπτή φωνή της γίνεται αυτόματα αναγνωρίσιμη. Θαυμάστρια των Αγκιλέρα, Αντέλ, Σάιρους έχει συνεργαστεί με την Τέιλορ Σουίφτ και είναι ενθουσιασμένη που το καινούριο της hit έχει φτάσει στην κορυφή των προτιμήσεων σε Αγγλία και Αμερική.

Οι μουσικές στήλες εστιάζουν στην υποδοχή του album της Short n’ Sweet κι εμείς σας λέμε να δώσετε στην pop diva των ημερών τη δέουσα προσοχή. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην την ακούσετε σε κάποιο beach bar.

Ειδήσεις Τώρα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View