MORE SPORTS

/

Το 2ο σκακιστικό τουρνουά «ΑΧΑΙΟΣ» 2024- ΦΩΤΟ

Α.Ε. ΛΕΧΑΙΝΩΝ – Α.Σ.Α. ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

Κοινοποίηση
Tweet

Από Σκακιστικό Όμιλο Πατρών και Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο ΟΜΑΔΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΑΧΑΙΟΣ» 2024, στο οποίο συμμετείχαν πέντε (5) ομάδες από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και διεξάχθηκε από τις 23/6/2024 έως τις 7/7/2024. 

Το τουρνουά ήταν υπό την αιγίδα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Δυτικής Ελλάδας, με διοργανωτή τον Σκακιστικό Όμιλο Πατρών και συνδιοργανωτή τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου.  

Στην διοργάνωση συμμετείχαν τα σωματεία Σκακιστικός Όμιλος Πατρών, Α.Σ.Ο.ΑΙΓΙΟΥ, Α.Ε.ΠΑΤΡΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ, Α.Σ.Α.ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ και Α.Ε.ΛΕΧΑΙΝΩΝ με τετραμελή σύνθεση. Το τουρνουά ήταν αναπτυξιακού χαρακτήρα για το Σκάκι και ο διοργανωτής κάλυψε τα έξοδα μετακίνησης όλων των ομάδων που συμμετείχαν στους αγώνες.

Συνολικά διεξήχθησαν δέκα (10) συναντήσεις ομάδων και αγωνίστηκαν σαράντα τέσσερις (44) σκακιστές. Οι σκακιστές της Α.Ε.ΛΕΧΑΙΝΩΝ φιλοξενήθηκαν στο Αίγιο, όπου αγωνίστηκαν με τις ομάδες του Δήμου Αιγιαλείας που συμμετείχαν στο τουρνουά, γνώρισαν την περιοχή και γευμάτισαν σε ωραίο παραλιακό εστιατόριο.  

Η κατάταξη των ομάδων έχει ως εξής: 

ΘΕΣΗ ΟΜΑΔΑ  ΒΑΘΜΟΙ 
1 Σ.Ο.ΠΑΤΡΩΝ 10
2 Α.Ε.ΛΕΧΑΙΝΩΝ 7
3 Α.Σ.Ο.ΑΙΓΙΟΥ 6
4 Α.Ε.ΠΑΤΡΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ 4
5 Α.Σ.Α.ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ 3

 

Ο Πρόεδρος της Ένωσης και του Σ.Ο. Πατρών κ. Μπούνιας Κωνσταντίνος ευχαρίστησε τις ομάδες και τους σκακιστές που συμμετείχαν στο τουρνουά και τους συνεχάρη για το ήθος και την αγωνιστικότητά τους. Τους προσκάλεσε, επίσης, στην επόμενη διοργάνωση «ΑΧΑΙΟΣ 2025» και τους ευχήθηκε καλό καλοκαίρι και πάντα επιτυχίες! Δήλωσε, ότι υπό την αιγίδα της Ένωσης, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τους Δήμους και τα σωματεία που επιθυμούν, θα διεξαχθούν κι άλλα αναπτυξιακά τουρνουά. 

Επίσης, θα υλοποιηθούν επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με την Επιτροπή Διδακτικής Σκακιού Δυτικής Ελλάδας σχετικά με το πρόγραμμα διδασκαλίας του σκάκι στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων για εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. 

Ευχαριστούμε τον Αθλητικό Σκακιστικό Όμιλο Αιγίου για την παραχώρηση των εντευκτηρίων του και την υποστήριξη κάθε πρωτοβουλίας που έχει ως σκοπό την καλλιέργεια και διάδοση του σκάκι στην περιοχή.

Α.Σ.Ο. ΑΙΓΙΟΥ- Α.Ε. ΛΕΧΑΙΝΩΝ

Γεύμα με την ομάδα της Α.Ε. Λεχαινών

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports