ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αλλαγή σκυτάλης στην περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Δ.Ε. - Συνταξιοδοτείται ο Κ. Γιαννόπουλος - ΦΩΤΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Από 1η Σεπτεμβρίου

Μετά από σχεδόν 10 χρόνια ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος αφήνει σε άλλα χέρια το τιμόνι της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Έχοντας διατελέσει περιφερειακός διευθυντής εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας ο κ. Γιαννόπουλος συνταξιοδοτείται από την 1η Σεπτεμβρίου και τη θέση του αναλαμβάνει ως αναπληρωτής ο Νικόλαος Δελέγκος.

Ο κ. Δελέγκος είναι ταυτόχρονα διευθυντής πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στην Αιτωλοακαρνανία και ορίστηκε από το υπουργείο με σχετική δημοσίευση σε ΦΕΚ ως αναπληρωτής στην θέση του Κ. Γιαννόπουλου. 

Η επίσημη προκήρυξη για τη θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας έχει οριστεί από το υπουργείο να γίνει το τελευταίο τρίμηνο του 2024 ωστόσο αυτή μπορεί να γίνει αρκετά αργότερα. Εως τότε χρέη περιφερειακού διευθυντή θα εκτελεί ο Νικόλαος Δελέγκος ο οποίος παρέστει στην πρόσφατη συνάντηση - συζήτηση με τον υπουργό παιδείας Κυριάκο Πιερρακάκη στα γραφεία της περιφερειακής διεύθυνσης εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος εκτιμάται ως ο μακροβιότερος στη θέση του περιφερειακού διευθυντή εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας, καθώς βρίσκεται σε αυτή τη θέση από τον Απρίλιο του 2015, έχοντας διεκπεραιώσει 10 διαδικασίες πανελληνίων εξετάσεων στην περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος μαζί με τον Νικόλαο Δελέγκο

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις