ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Στον Πανιώνιο ένας ακόμα πατρινός πολίστας, ο Χριστόφορος Τρασάι

Σταθόπουλος Τάσσος
legtas70@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Ξεκίνησε την καριέρα του από τον ΝΟΠ

Το σχεδιασμό της ομάδας Ανδρών συνεχίζει ο Πανιώνιος καθώς πέρα από τις κινήσεις του παρόντος επενδύει και στο μέλλον.

Ο «Ιστορικός» ανακοίνωσε την απόκτηση του Χριστόφορου Τρασάϊ που αναδείχθηκε πρωταθλητής με τη ΝΕ Πατρών στην Α2, ενώ παράλληλα στη πρώτη ομάδα του συλλόγου ανέβηκαν οι Γιάννης Μαυροβουνιώτης, Γιάννης Παυλοστάθης και Θωμάς Κατραούρας.

Ο Χριστόφορος Τρασάι ξεκίνησε την καριέρα του στον ΝΟΠ πριν μεταπηδήσει την τελευταία διετία στην ΝΕΠ. Αν και πολύ νεαρός, πρόλαβε να παίξει σε δύο ματς με την ανδρικη ομαδα του Ομίλου, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Στον Πανιώνιο θα βρει έναν πρώην συμπαίκτη του, το Ανδρέα Μπιτσάκο. Θυμίζουμε πως από τις μικρές ομάδες του ΝΟΠ, αναδείχθηκαν ένα σωρό ταλαντούχοι παίκτες που θα αγωνιστούν, ξενιτεμένοι πια, στην Α1: Χρήστος Μπιτσάκος (ΠΑΟΚ), Σπύρος Λυκύδης (Ολυμπιακός), Ανδρέας Μπιτσάκος - Χριστόφορς Τρασάι (Πανιώνιος), Κώστας Μπιτσάκος (Περιστέρι) και Απόστολος Γεωργαράς (ΠΑΟ).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου:

 
Το χτίσιμο της ομάδας των Ανδρών συνεχίζεται με τον σχεδιασμό να έχει στόχους όχι μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον, με τις ανάλογες ποιοτικές κινήσεις.

Έτσι, μέλος της ομάδας των Ανδρών θα είναι ο Χριστόφορος Τρασάϊ. Ο Χριστόφορος, γεννηθείς το 2006, πρωταθλητής της Α2 με την ΝΕΠ τη χρονιά 2023-2024, με διακρίσεις στα Εθνικά ηλικιακά πρωταθλήματα με τη ΝΕΠ, με διαρκή συμμετοχή στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων και διεθνής  με διάκριση με την Εθνική ομάδα Παίδων, είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας.

Ταυτόχρονα, τρία παιδιά της ομάδας τα οποία προσφέρουν χρόνια σε αυτήν, με συνεχείς συμμετοχές και διακρίσεις σε όλα τα Εθνικά ηλικιακά πρωταθλήματα για αρκετά χρόνια, ενεργά μέλη της ομάδας των Ανδρών με αρκετές συμμετοχές και πολύ καλές αποδόσεις από την προηγούμενη σεζόν, είναι και…επίσημα μέλη της ανδρικής ομάδας.

Ο Γιάννος Μαυροβουνιώτης, γεννηθείς το 2006, εκτός των παραπάνω, έχει διαρκή συμμετοχή στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων και είναι διεθνής με διάκριση με την Εθνική ομάδα των Εφήβων στο πρόσφατο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Γιάννης Παυλοστάθης, γεννηθείς το 2006, εκτός των παραπάνω, έχει συμμετοχή στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων.

Ο Θωμάς Κατραούρας, γεννηθείς το 2006, εκτός των παραπάνω, έχει συμμετοχή στα κλιμάκια των Εθνικών ομάδων Παίδων και Εφήβων.

Χριστόφορε, Γιάννο, Γιάννη, Θωμά σας ευχόμαστε υγεία, πρόοδο και πολλές επιτυχίες και διακρίσεις!!!

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports