EXODOS

/

Ο τελευταίος πειρασμός: Απολαύσαμε βραδινό δείπνο στο Φυsea και ανακαλύψαμε γαστρονομικές εκπλήξεις

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Με λίγα λόγια το ξεχωριστό στέκι στη Ροδινή φτιάχτηκε για να υπερέχει σε κάθε επίπεδο

Το ότι το Φysea στη Ροδινή ανέβασε κατά πολύ τον πήχη στο seaside fun της Πάτρας δεν χωράει αμφισβήτηση. Το all day beach bar restaurant με την αμφιθεατρική «πριβέ» παραλία με  τα ελαιόδεντρα και τη μινιμαλιστική αρχιτεκτονική προσέγγιση του ελληνικού τοπίου, απολαμβάνει αναγνώριση εντός και εκτός πατρινών συνόρων.

Το επισκεφθήκαμε βράδυ Παρασκευής και πραγματικά απολαύσαμε το ανανεωμένο μενού του εστιατορίου αγναντεύοντας τη βοτσαλωτή ακρογιαλιά και τον ειδυλλιακό θαλασσινό ορίζοντα. Δοκιμάσαμε μεταξύ άλλων στις stylish ξύλινες τραπεζαρίες, ένα εξαιρετικό carpaccio λαβράκι, μία αληθινά μοναδική ποικιλία μανιταριών, τις διαφορετικές σε γεύσεις pinsa, αλλά και υπέροχα ψημένο στην σχάρα θράψαλο. Οι λάτρες των κρεάτων στην παρέα μας, απόλαυσαν υποδειγματικό φιλέτο μοσχαριού αλλά και μία επιβλητική χοιρινή tomahawk.

Τα επιδόρπια, εξίσου λαχταριστά και δημιουργικά. Διαλέξαμε lemon pie κι ένα απίθανα γευστικό γαλακτομπούρεκο.

Το βραδινό δείπνο στο Φυsea αποτελεί πραγματική γαστριμαργική εμπειρία, που δένει αρμονικά με το υψηλό status αισθητικού περιβάλλοντος και υπηρεσιών. Εδώ δεν θα γευτείτε τίποτα συμβατικό και συνηθισμένο, καθώς οι ιδιαίτερες ιδέες και τα υλικά υψηλής ποιότητας κάνουν την έκπληξη. Το εστιατόριο εντάσσεται  άλλωστε στο γενικότερο φιλόδοξο όραμα του συμπολίτη επιχειρηματία Ακη Καραβιώτη να αποκτήσει η καλοκαιρινή Πάτρα έναν χώρο που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχες προτάσεις σε φημισμένα θέρετρα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Eτσι, μην περιορίζεστε σε relax και ηλιοθεραπεία στις ξαπλώστρες και τα πουφ, ή στο ποτό σε loungemood δίπλα στο μπαρ. Μην εξαντλείτε την προσοχή σας στα στιγμιότυπα των καθιερωμένων, εκρηκτικών parties. Αφεθείτε στην ευχαρίστηση  ενός εκλεκτικού δείπνου με χαμηλό φωτισμό και πρωτότυπα πιάτα διεθνών επιρροών. Εμείς πάντως ήδη δώσαμε τα συγχαρητήριά μας. Η γαστρονομία στα καλύτερά της.

_

Φυsea

Κάτω Ροδινή, Πάτρα,

Facebook: Fysea_rodini

https://fysea.gr/

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Life