SPOTLIGHT

/

Ντέμη Γεωργίου: Το μαγαζί στην Πάρο, η τελευταία σχέση της και η πρώην σύντροφός της- Η κοινή τους συνέντευξη στην Ελ. Μελέτη

Κοινοποίηση
Tweet

Έφυγε από τη ζωή ξαφνικά στα 39της χρόνια

Η Ντέμη Γεωργίου, έγινε γνωστή το 2020 μέσα από το MasterChef, στο οποίο ξεχώρισε για τις ικανότητές της και μάλιστα, είχε εκφράσει την επιθυμία της να γίνει η πρώτη vegan MasterChef.

Μέσα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι θέλησε να περάσει ένα κοινωνικό μήνυμα κατά της ομοφοβίας, μιλώντας ανοιχτά για την προσωπική της ζωή με την τότε σύζυγό της να είναι στο πλευρό της από την πρώτη οντισιόν της.

Ντέμη Γεωργίου: Συγκλονιστική περιγραφή για τις τελευταίες στιγμές της

Η οντισιόν στο Masterchef
«Θα δώσω την ψυχή μου για να κερδίσω σήμερα αυτή την ποδιά», είχε τονίσει λίγο πριν περάσει από οντισιόν για το MasterChef.

Όταν δε ρωτήθηκε για το πώς είχε γίνει vegan, η Ντέμη Γεωργίου είχε απαντήσει: «Ξεκίνησε από μια διατροφική αλλεργία της συντρόφου μου και αναγκαζόμασταν να μαγειρεύουμε vegan για κάποιον καιρό και αργότερα διαπίστωσα και διάφορα πράγματα σε σχέση με την ηθική και ήρθε όλο αυτό και κάθισε στην ψυχή μου και έδεσε».

«Σήμερα, εδώ μαζί μου, εκτός από τα αδέλφια μου και τους φίλους μου, είναι και η σύζυγός μου, η Άλκηστις που παρόλο τα δύσκολα που περνάει λόγω της επιλογής της να είμαστε παντρεμένες, παρ’ όλα αυτά είναι σήμερα εδώ και με στηρίζει και την ευχαριστώ πολύ γι’ αυτό.

Το οικογενειακό μου κλίμα είναι αρκετά φορτισμένο, οπότε συγκινούμαι όταν δικοί μου άνθρωποι με στηρίζουν. Θέλω να δείξω προς τα έξω πώς είναι σήμερα να είσαι παντρεμένη με μια άλλη γυναίκα και επιτέλους η κοινωνία πρέπει να το βλέπει αυτό ξεκάθαρα ότι υπάρχει και να μην συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν», είχε δηλώσει τότε μεταξύ άλλων η Ντέμη Γεωργίου.

«Κάποια στιγμή στο MasterChef έχασα την έμπνευσή μου, γιατί μου έλειπε η Άλκηστις», είχε εξομολογηθεί αργότερα σε συνέντευξή της η ίδια.

Η γνωριμία με την πρώτη σύζυγό της Άλκηστη 
Λίγο καιρό μετά τη συμμετοχή της στο MasterChef η Ντέμη Γεωργίου μαζί με την τότε σύζυγό της, Άλκηστη, είχαν βρεθεί καλεσμένες στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Μεσάνυχτα» όπου είχαν μιλήσει για τη σχέση τους και το σύμφωνο συμβίωσης που είχαν υπογράψει.

«Δεν φοβάμαι να δηλώνω τί είμαι και η οικογένειά μου με αποδέχεται», είχε πει η πρώην παίκτρια του MasterChef, ενώ είχε αποκαλύψει ότι οι δυο τους γνωρίζονταν από το σχολείο.

«Μιλήσαμε ένα βράδυ στο Facebook, συναντηθήκαμε και από τότε είμαστε μαζί», είχε αναφέρει για το πώς ξεκίνησε η σχέση τους. 

Από πλευράς της η Άλκηστις Αλεξανδράτου είχε αναφέρει πως πριν την Ντέμη δεν είχε νιώσει έλξη για κάποια άλλη γυναίκα, αλλά δεν ήταν ιδιαίτερα ευτυχισμένη στον γάμο της με τον πρώην άντρα της.

«Δεν ερωτεύτηκα τον σύζυγό μου, μου άρεσε ο τρόπος ζωής μας. Όταν γνώρισα την Ντέμη, ήρθε και έμεινε στο σπίτι μαζί με τον πρώην σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Ο πρώην άντρας μου δεν είχε κανένα πρόβλημα με το όλο θέμα», είχε πει, μεταξύ άλλων η ίδια. 

Το εστιατόριο στην Πάρο και η τελευταία σχέση της
Το τελευταίο διάστημα η Ντέμη Γεωργίου είχε σχέση με τη Μαριαλένα Ξηρομερίτη με την οποία διατηρούσαν το εστιατόριο «Eight8» στη Νάουσα στην Πάρο, κάτι που αποτελούσε ένα όνειρο για την πρώην παίκτρια του MasterChef.

Μάλιστα, η Ντέμη Γεωργίου μοιραζόταν μέσα από τα social media κάποιες από τις δημιουργίες της, ενώ η ίδια είχε περιγράψει τι σήμαινε για εκείνη η μαγειρική: «Το φαγητό είναι τέχνη και το φαγητό είναι αγάπη. Και θα έπρεπε να δείχνουμε αγάπη και σεβασμό για αυτούς που το μαγειρεύουν, τρώγοντάς το με απόλαυση».

Η Ντέμη και η Μαριαλένα είχαν κάνει σύμφωνο συμβίωσης και ετοιμάζονταν σε δύο μήνες να παντρευτούν.

Μάλιστα, η πρώην παίκτρια του MasterChef είχε εκφράσει την επιθυμία της να παντρευτεί σε εκκλησία και όχι σε δημαρχείο, αποκαλώντας το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών «μισό νομοσχέδιο».

«Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ… Δεν θέλω να πάω σε δημαρχείο, θέλω να πάω σε εκκλησάκι», είχε πει η Ντέμη Γεωργίου, ενώ όσον αφορά τη σύντροφό της, είχε αναφέρει: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο».

«Πιστεύω στην εκκλησία, αγαπώ, πιστεύω. Έχω μεγαλώσει μες στην εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο. Είναι ένα μικρό βήμα, είναι σα να μας δίνουν ένα δολωματάκι», είχε σχολιάσει η Ντέμη Γεωργίου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight