ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ανείπωτη τραγωδία στη Μεσσηνία - Ένα βρέφος 12 μηνών και ένα 13χρονο κορίτσι στους 4 νεκρούς του τροχαίου

Κοινοποίηση
Tweet

Δίπλωσε νταλίκα και συγκρούστηκε με 3 διερχόμενα οχήματα

Ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι της Παρασκευής στην εθνική οδό Πύργου - Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας Μεσσηνίας, όταν το σοκαριστικό τροχαίο που προκάλεσε μια νταλίκα, έκοψε το νήμα της ζωής σε τέσσερις ανθρώπους, μεταξύ τους ένα βρέφος 12 μηνών και ένα κοριτσάκι 13 ετών, που βρίσκονταν σε ξεχωριστά αυτοκίνητα.

Το τροχαίο σημειώθηκε όταν ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που κινούνταν στο ρεύμα προς Κυπαρισσία, έχασε για άγνωστο λόγο τον έλεγχο, μπαίνοντας σε ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.

Μάλιστα, το βαρύ όχημα έλιωσε κυριολεκτικά δύο από τα ΙΧ, που ενεπλάκησαν στο τροχαίο, με τις εικόνες να είναι σοκαριστικές και να χρειάζεται η επέμβαση της Πυροσβεστικής με 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα για τον απεγκλώβισμό των θυμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πρώτο ΙΧ αυτοκίνητο που συγκρούστηκε με την νταλίκα, επέβαινε μια οικογένεια που μένει στο εξωτερικό και είχαν ταξιδέψει στο Ναύπλιο για να δουν τους συγγενείς τους και να κάνουν διακοπές στην Πελοπόννησο. Από αυτό ανασύρθηκαν νεκροί ο 38χρονος πατέρας και η μόλις 12 μηνών κόρη του, και τραυματίες η 38χρονη μητέρα και ο περίπου 6 ετών γιος τους, ο οποίος μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας.

Από το δεύτερο ΙΧ, το οποίο σφηνώθηκε κάτω από το φορτηγό, το οποίο είχε «διπλώσει» στο οδόστρωμα, ανασύρθηκαν νεκροί ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 50 ετών, ένα 13χρονο κορίτσι και μια 60χρονη γυναίκα που τραυματίστηκε σοβαρά.

Τραυματιες είναι, επίσης, ένας 25χρονος που νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην Καλαμάτα, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 61χρονος, που νοσηλεύονται αμφότεροι στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.

Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά.

**Τραγωδία σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στην Εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου, όπου συνέβη δυστύχημα με νταλίκα που συγκρούστηκε με τρία αυτοκίνητα προκαλώντας τον θάνατο τεσσάρων ατόμων και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων τεσσάρων.

Η τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη με τις τελευταίες εξελίξεις του πολύνεκρου δυστυχήματος στην Κυπαρισσίας – Πύργου. Συγκεκριμένα, τέσσερις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο από την μοιραία σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τριών αυτοκινήτων. Οι 2 βρίσκονταν στο ίδιο όχημα και πρόκειται για ένα κοριτσάκι 12 μηνών και έναν 38χρονο άνδρα. Σε άλλο αυτοκίνητο ήταν οι άλλοι δύο νεκροί, οι οποίοι ήταν ένα αγοράκι 8 μηνών και ένας 50χρονος άνδρας.

Ακόμη 4 άνθρωποι τραυματίστηκαν πολύ σοβαρά και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Οι 3 από τους τραυματίες είναι δύο γυναίκες, μία 38χρονη, ένας 61χρονος, ένα 6χρονο παιδί που μεταφέρεται στο Καραμανδάνειο, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας και ένας 25χρονος που είναι διασωληνωμένος στην Καλαμάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 25χρονος ήταν σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Καλαμάτας, όπου συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής:
Χωρίς τις αισθήσεις τους ανασύρθηκαν δυο (2) ενήλικες και δυο (2) ανήλικοι, ενώ επιπρόσθετα απεγκλωβίστηκαν δυο (2) τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος, μεταξύ Ε.Ι.Χ οχημάτων με Φ.Ι.Χ. όχημα, που συνέβη σήμερα 26 Ιουλίου 2024, τις μεσημεριανές ώρες, στο 47ο χλμ της Ε.Ο. Πύργου – Κυπαρισσίας στην περιοχή Ελαία Μεσσηνίας. Επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα.

*Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου.

Φορτηγό εξετράπη της πορείας του, ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα. Τέσσερις νεκροί έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, ένα 12χρονο κορίτσι και ένα βρέφος, όπως ανέφεραν νεότερες πληροφορίες από αρμόδιες πηγές.

Πέντε τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Κυπαρισσίας σε σοβαρή κατάσταση και ένας εξ’ αυτών κρίθηκε αναγκαίο να διασωληνωθεί και να μεταφερθεί στη συνέχεια στο νοσοκομείο της Καλαμάτας, λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του.

 Συγκεκριμένα μετά από πολύωρες προσπάθειες, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 5 πολυτραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα 3 Ι.Χ. σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου έχει διακοπεί και γίνεται από παρακαμπτήριους δρόμους, ενώ είναι σε εξέλιξη επιχείρηση για την απομάκρυνση του φορτηγού.

*Στο δυστύχημα που συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής, στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου, από τη σύγκρουση της νταλίκας με τα 3 αυτοκίνητα, έχασαν τη ζωή τους 4 άτομα, ανάμεσά τους δύο ενήλικες και δύο παιδιά.

Συγκεκριμένα μετά από πολύωρες προσπάθειες, από το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί και από το άλλο Ι.Χ. 5 πολυτραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα 3 Ι.Χ. σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.  Νεκροί από το ένα αυτοκίνητο ανασύρθηκαν μία μητέρα με το μωρό της και από το τρίτο αυτοκίνητο ένας πατέρας και το παιδί του.

 Τέσσερις βαριά τραυματίες έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας, ενώ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, ένας ακόμα πολυτραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Καλαμάτας.

Επίσης ένα ακόμα παιδάκι που επέβαινε σε ένα από τα αυτοκίνητο, θα μεταφερθεί προληπτικά στην Πάτρα στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων.

Παράλληλα, υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Η νταλίκα φαίνεται πως μετέφερε αδρανή υλικά.

Η Εθνική Οδός Κυπαρισσίας – Πύργου είναι προσωρινά κλειστή, καθώς έχει ανατραπεί η νταλίκα και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

* Τραγικό τροχαίο σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ελαία Μεσσηνίας στο 47ο χλμ. της Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου. Φορτηγό ανατράπηκε και παρέσυρε τρία Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Τέσσερις νεκροί έχουν ανασυρθεί από τα συντρίμμια, μεταξύ των οποίων και ένα παιδί.

Συγκεκριμένα απο το ένα Ι.Χ. απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί (πατέρας και ανήλικο παιδί) και από το άλλο Ι.Χ. 4 πολυτραυματίες. Επίσης από το 3ο όχημα απεγκλωβίστηκαν 2 νεκροί. Και τα 3 Ι.Χ. σχεδόν διαλύθηκαν από την σφοδρότητα της σύγκρουσης.

Οι τέσσερις βαριά τραυματίες που έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας. Η κυκλοφορία στην Ε.Ο. Κυπαρισσίας – Πύργου, έχει διακοπεί.

(ertnews.gr)

ΝΕΟΤΕΡΟ:  Ένα τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε νωρίτερα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας – Πύργου στην Μεσσηνία, όπου νταλίκα συνετρίβη με τρία αυτοκίνητα.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο οδηγός νταλίκας που κατευθυνόταν προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο, μπαίνοντας σε ευθεία, μετά από μια «δύσκολη» στροφή, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο. Τα αυτοκίνητα βρέθηκαν κάτω από τη νταλίκα.

Πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν τουλάχιστον τέσσερις νεκροί και τέσσερις βαριά τραυματίες (ο ένας διασωληνώθηκε και μεταφέρεται στην Καλαμάτα), ενώ ανάμεσα στα θύματα φέρεται να βρίσκονται μια μητέρα με το μωρό της. Παράλληλα, υπάρχουν και άλλοι εγκλωβισμένοι στα οχήματα που ενεπλάκησαν στο τροχαίο.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων, καθώς το ένα από τα εμπλεκόμενα οχήματα έχει καταπλακωθεί πλήρως από τη νταλίκα. Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.

Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά.

Πρώτη ενημέρωση: Πολύνεκρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην εθνική οδό Πύργου-Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.

 Κατά πληροφορίες, ο οδηγός νταλίκας που κατευθυνότων προς Κυπαρισσία έχασε τον έλεγχο, το όχημα «δίπλωσε», πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και συγκρούστηκε με τρία διερχόμενα οχήματα, προκαλώντας το θανατηφόρο τροχαίο.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι υπάρχουν αρκετοί νεκροί, ενώ ανάμεσά τους είναι μια μητέρα με το μωρό της. O τελικός αριθμός των νεκρών δεν είναι γνωστός ακόμη.

Από το τροχαίο απεγκλωβίστηκαν 4 τραυματίες, ο ένας εκ των οποίων είναι σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, διασωληνώθηκε επί τόπου στο σημείο του ατυχήματος και θα μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Καλαμάτας.

Οι αρχές έσπευσαν άμεσα στο σημείο, με ασθενοφόρα, πυροσβεστικά οχήματα και αστυνομικές δυνάμεις να επιχειρούν για την απεγκλωβισμό των θυμάτων. Η αιτία της σύγκρουσης παραμένει υπό διερεύνηση.

Η Εθνική Οδός Πύργου - Κυπαρισσίας έχει κλείσει και η κυκλοφορία γίνεται από παρακαμπτήριο δρόμο μέσω Ελαίας.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην γνωστή στην περιοχή «στροφή της Ελαίας», όπου στο παρελθόν έχουν συμβεί πάρα πολλά αντίστοιχα περιστατικά.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις