SPOTLIGHT

/

Κλέλια Ανδριολάτου: Για πεζοπορία στο Κατάκολο με μαγιό και αθλητικά - ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανάρτησή της

Η Κλέλια Ανδριολάτου χαλαρώνει αυτές τις ημέρες στο χωριό της στο Κατάκολο, Ηλείας με την ηθοποιό – μοντέλο να «μαγεύει» τους ακόλουθούς της στα social media μέσα από φωτογραφίες, που δημοσιεύει.

Κλέλια Ανδριολάτου: «Υπήρχε πείραγμα στο σχολείο και ντρεπόμουν πάρα πολύ, δεν ήθελα καθόλου να ξέρουν»
Σε ένα σύντομο update των όσων κάνει στο χωριό της προχώρησε η Κλέλια Ανδριολάτου την Κυριακή 28 Ιουλίου με μία νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

 Η ηθοποιός – μοντέλο γοητεύει με τις στυλιστικές επιλογές στις βόλτες της. Μάλιστα, οι νέες φωτογραφίες της Ανδριολάτου με μαγιό δεν έλειπαν από το καρουζέλ φωτογραφιών, που δημοσίευσε. Για μια ακόμη φορά εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της.

 Οι φωτογραφίες της Κλέλιας Ανδριολάτου από τις διακοπές της

«Καλημέρα. 
Πρωινή πεζοπορία και βουτιά με αθλητικά όπως όπως | καφεδάκι και φρέσκος χυμός πορτοκάλι που παίρνει ο μπαμπάς κάθε πρωί | join υπόλοιπο team μαμά και τα δυο αδέρφια μου | παιχνίδι , ζωγραφική και ότι σκαρφιστεί η φαντασία των ανιψιών μου | ένα γεια στην γιαγιά και στον παππού που μας φροντίζουν από ψηλά | και όλα αυτά πολλά κάδρα της ζωής μας. Έτσι είναι στο χωριό μου , το πιο αγαπημένο, καλημέρα», έγραψε η Κλέλια Ανδριολάτου.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight