MORE SPORTS

/

Σιμόν Μπάιλς, Oλυμπιακοί: To φαινόμενο της ενόργανης επέστρεψε, γεμάτη αυτοπεποίθηση και… κρύσταλλα Swarovski

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Μην τη χάσετε, η πρωταθλήτρια των ΗΠΑ που έγινε ντοκιμαντέρ στο Netflix, κάνει εξωπραγματικά άλματα απίστευτης δυσκολίας

Τεράστιο όνομα στην ιστορία της γυμναστικής, με άφθαστες επιδόσεις και μεγάλη δημοσιότητα στην Αμερική, η παγκόσμια πρωταθλήτρια Σιμόν Μπάιλς μαγνήτισε αυτόματα την προσοχή στο ολυμπιακό Παρίσι.

Το βράδυ της Κυριακής ξεχώρισε κατευθείαν στους προκριματικούς στο σύνθετο ατομικό, όπου συγκέντρωσε 59.566 βαθμούς. Οι κάμερες εστίασαν στο μόνιμο χαμόγελό της, στους συγγενείς της, στους επώνυμους οπαδούς της- Τομ Κρουζ, Ανα Γουίντουρ, Γκρέτα Γκέργουικ, Αριάνα Γκράντε αλλά και στα super glam «κορμάκια» της. Όπως ανακοινώθηκε, φέτος, το συγκεκριμένο team των ΗΠΑ αγωνίζεται με στολές του sportswear brand GK Elite που στολίζονται με χιλιάδες κρύσταλλα Svarovski και εάν πωλούνταν στην αγορά θα κόστιζαν πάνω από 3000 ευρώ η κάθε μια!

H Σιμόν, έδωσε το παρών έχοντας ξεπεράσει τη θλίψη των κατηγοριών που τη βάραιναν επειδή εγκατέλειψε το άθλημά της. Λόγω ψυχικών διαταραχών αναγκάστηκε να αποσυρθεί από τα γήπεδα δυσαρεστώντας τους συμπατριώτες της. Είναι πέντε φορές Παγκόσμια Πρωταθλήτρια στο ατομικό σύνθετο (2013, 2014, 2015, 2018, 2019), τρεις φορές στη δοκό ισορροπίας (2014, 2015, 2019), πέντε φορές στις ασκήσεις εδάφους (2013, 2014, 2015, 2018, 2019) και δύο φορές στο άλμα (2018, 2019). Καμαρώνει «σοδειά» τέσσάρων  χρυσών σε ομαδικά αγωνίσματα….  Συνολικά έχει  κερδίσει 19 χρυσά, 3 ασημένια και 3 χάλκινα σε παγκόσμια πρωταθλήματα.

Η 27χρονη από το Οχάιο, που θεωρείται πραγματικό φαινόμενο, αναμφίβολα μας καθήλωσε και πάλι μπροστά στην tv. Aκτινοβολούσε το εκτόπισμα μιας πραγματικής star και το υπερβολικά διακοσμημένο look μαζί με τις ψεύτικες βλεφαρίδες δεν επισκίασαν την απίστευτη παρουσία της. Αλλωστε διαρκώς πασχίζει να ξεπεράσει τα όριά της. Καθιερώθηκαν πέντε γυμναστικές κινήσεις διεθνώς με το δικό της όνομα λόγω του μοναδικού επιπέδου δυσκολίας τους.

Μην ξεχνάτε ότι προβάλλεται το τελευταίο διάστημα στο Netflix το ντοκιμαντέρ «The New Essor of Simone Biles»  μια σειρά που εστιάζει στην ανθεκτικότητα και την αποφασιστικότητα της Αμερικανίδας γυμνάστριας μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020 στο Τόκιο. Αναδεικνύει το θάρρος της, που εμπνέει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020, η Simone Biles ήταν μία από τις πιο προβεβλημένες αθλήτριες. Ωστόσο, αντιμετωπίζοντας προβλήματα ψυχικής υγείας, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από διάφορα αγωνίσματα, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων σε όλο τον κόσμο. Η παραγωγή διερευνά μέσα από τα παρασκήνια, αυτή την κομβική στιγμή της καριέρας της και αποκαλύπτει την πορεία της από τότε. Μαθαίνουμε πώς αντιμετώπισε το τραύμα της και πόσο σκληρά εργάστηκε για να ανακτήσει τις δυνάμεις της. 

Το ομώνυμο βιβλίο The New Essor of Simone Biles απευθύνεται σε ένα ευρύ κοινό, από τους λάτρεις του αθλητισμού μέχρι εκείνους που ενδιαφέρονται για ιστορίες ανθεκτικότητας και αυτοβελτίωσης. Η σειρά ξεχωρίζει για την αυθεντική και οικεία προσέγγισή της, προσφέροντας μια εις βάθος ματιά στις ψυχικές και σωματικές προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας κορυφαίος αθλητής.

 Ειδήσεις Τώρα

Σελίν Ντιόν: Προσηλωμένη στο Dior style η super star των Ολυμπιακών του Παρισιού

Παρίσι, Ολυμπιακοί: Το άσμα της Πιαφ για τον αδικοχαμένο μποξέρ που ερωτεύτηκε παράφορα

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο τελικός του Χρήστου, Τσιτσιπάς και Σάκκαρη στο πρόγραμμα της ημέρας

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports