MORE SPORTS

/

Έβανς - Τσιτσιπάς 0-2: Πέρασε αέρα τον Βρετανό και προκρίθηκε στη φάση των 16

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε με 2-0 σετ (6-1, 6-2) τον Ντάνιελ Έβανς σε λιγότερο από μία ώρα και προκρίθηκε στη φάση των 16 του μονού ανδρών

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε μια ονειρική εμφάνιση και νίκησε 2-0 σετ (6-1, 6-2) τον Ντάνιελ Έβανς, παίρνοντας μια άνετη πρόκριση στην επόμενη φάση του μονού στο τένις ανδρών για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είχε διάθεση για… αστειάκια, με τον κορυφαίο Έλληνα τενίστα να κερδίζει πολύ εύκολα με 2-0 σετ (6-1, 6-2) τον Ντάνιελ Έβανς (Νο.58) στην φάση των «32» για το τένις ανδρών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου.

 Το πρώτο σετ ήταν ονειρικό για τον Στέφανο Τσιτσιπά, ο οποίος έκανε δυο μπρέικ στο 4ο και 6ο γκέιμ, παίρνοντας το σετ με 6-1. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδειξε πως υπάρχει τεράστια διαφορά στην ποιότητα μεταξύ των δυο αθλητών, ενώ ανάλογη ήταν και η εικόνα στο δεύτερο σετ.

Κρατώντας μαεστρικά το σερβίς του και πραγματοποιώντας δυο μπρέικ αυτή τη φορά, (3ο και 7ο γκέιμ) ο «Στεφ» έκανε το 2-0 στα σετ με 6-2 στα γκέιμ και πέρασε σε ένα παιχνίδι που κράτησε 52 λεπτά στους «16».

Αυτή η εμφάνιση του Τσιτσιπά δείχνει πως ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας μπορεί στο Παρίσι να φτάσει ψηλά στο τουρνουά και να διεκδικήσει ένα μετάλλιο. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports