EVENTS

/

Η αγρότισσα και το Baywatch, Ηλιάνα Παπαγεωργίου και Ντορέτα Παπαδημητρίου «διασκεδάζουν» στο Instagram

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Οι ωραίες και καλλίγραμμες συμπατριώτισσες ψάχνουν προφανώς πρωτότυπες ιδέες με «ρόλους» για θερινές πόζες

Η πατρινή καλλονή Ηλιάνα Παπαγεωργίου, μοντέλο, παρουσιάστρια και influencer, πόζαρε με κέφι ως sexy αγρότισσα πάνω σε τρακτέρ ενθουσιάζοντας τους θαυμαστές της στο Instagram και προκαλώντας νέα δημοσιεύματα στα media.

Στις δροσερές και ανέμελες εικόνες που είδαμε στον προσωπικό της λογαριασμό φοράει κοντό γαλάζιο τοπ, άσπρο σορτσάκι και καπέλο του γαλλικού brand Jacquemus. Κάθεται στη θέση του οδηγού στο τρακτέρ, κρατώντας το τιμόνι, αλλά στέκεται και όρθια χαμογελώντας. Τα σχόλια είναι βέβαια πολύ επαινετικά κάτω από την ανάρτηση όπως «Η πιο όμορφη αγρότισσα» «Έτοιμη για τη φάρμα Ηλιάνα μου», «Τυχερό τρακτέρ» κλπ

H Αιγιώτικης καταγωγής ηθοποιός Ντορέτα Παπαδημητρίου, που διατηρεί μια αξιοζήλευτη και καλογυμνασμένη σιλουέτα όσα χρόνια κι αν περάσουν, βρήκε έναν καινούριο τρόπο για να προωθήσει την επιθεώρηση στην οποία συμμετέχει. «Υποδύθηκε» τη σεξοβόμβα των nieneties, Πάμελα Αντερσον στην πασίγνωστη αμερικάνικη σειρά με τους ναυαγοσώστες «Baywatch». Οι εικόνες που ανέβασε με βιντεάκι παρέπεμπαν σε γυρίσματα μέσα στη θάλασσα. Φορούσε βέβαια το χαρακτηριστικό, κόκκινο ολόσωμο μαγιό, τα μαλλιά της ανέμιζαν και κρατούσε σωσίβιο.

Πάντα λαμπερή, η Ντορέτα «σκίζει» στα σατιρικά και μουσικά νούμερα που συνθέτουν την παράσταση «Αλσος» με την υπογραφή του Σταμάτη Φασουλή. Όπως έγραψε για τους φίλκους της στα social media «Η παραγωγή του @theatroalsos, έχει τις πιο ωραίες ιδέες. Κι εγώ έχω δει πολύ Baywatch!»

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View