SPOTLIGHT

/

Δώρα Γκουντούρα: Οι πρώτες δηλώσεις του συντρόφου της, Χάρη Γιακουμάτου – «Το μετάλλιό της είναι όλα όσα είπε»

Κοινοποίηση
Tweet

Όλα όσα είπε

Ο Χάρης Γιακουμάτος σύντροφος της Δώρας Γκουντούρα μιλώντας απευθείας από τη Γαλλία για τον αποκλεισμό της αθλήτριας στον προημιτελικό του απλού γυναικών στην σπάθη στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Η ήττα της Γκουντούρα με 15-13 από τη Γαλλίδα αθλήτρια έχει προκαλέσει σάλο στα social media, ενώ ο προπονητής της Ελληνίδας ξιφομάχου, Θανάσης Δελενίκας έκανε λόγο για «σκάνδαλο» σε ό,τι αφορά το τελικό αποτέλεσμα.

Οι δηλώσεις του Χάρη Γιακουμάτου για τον αποκλεισμό της Δώρας Γκουντούρα
«Όλο το στάδιο έβραζε από Γάλλους και προσπαθούσαν να υποστηρίξουν την παίκτριά τους, προφανώς και ήταν θεμιτό αυτό. Μετά από ένα σημείο περάσαμε σε ποδοσφαιρικές καταστάσεις με γιουχαρίσματα και φωνές. Θέλει ησυχία, όταν μιλάει ο διαιτητής. Υπήρχε πολύ μεγάλη πίεση. Σίγουρα είδαμε όλοι έναν διαιτητή, που ήταν σε πανικό, για ποιόν λόγο δεν μπορώ να ξέρω.

Από εκεί και πέρα το μετάλλιο της Δώρας είναι όλα αυτά, που είπε μετά από αυτήν την επιτυχία. Εκεί φαίνεται το μέταλλο ενός ανθρώπου. Νομίζω ότι αυτά είναι τα χρυσά μετάλλια. Η Δώρα τα τελευταία χρόνια είναι μέσα στην Παγκόσμια πεντάδα των καλύτερων αθλητών του κόσμου. Έπρεπε να φτάσει σε αυτή τη στιγμή για να ακουστεί ως αθλήτρια, ενώ στο άθλημα την ξέρουν.

Αληθεύει, ότι οι προσωπικοί της χορηγοί θα την ανταμείψουν σαν να πήρε μετάλλιο και μπράβο γιατί οι ερασιτέχνες αθλητές έχουν μεγάλη ανάγκη για στήριξη», είπε ο Χάρης Γιακουμάτος.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight