CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas στη Βέσο Μάρε από 1η έως 7 Αυγούστου 2024

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Στις προβολές κυριαρχεί το το "Deadpool & Wolverine" που "έσκισε" εισπρακτικά παγκοσμίως ενώ ξεκινά να παίζεται το Ιαπωνικό φιλμ manga "Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony"

To πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών που ανακοινώθηκε στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 1η Αυγούστου έως και την Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024 έχει ως εξής:

Αίθουσα 6 στις 19.30 καθημερινά

"Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony"

Η μουσική είναι μέρος της καθημερινότητας μας, αλλά τι θα συνέβαινε αν εξαφανιζόταν; ODoraemon, ο Νόμπιτα και οι φίλοι τους ξεκινούν μια νέα περιπέτεια για να επαναφέρουν τη μουσική και να σώσουν τον κόσμο.

Λίγα λόγια για το μάνγκα

Δημιουργημένο από τον "μανγκάκα" Φούτζικο Φ. Φούτζιο το 1969, το Doraemon αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μάνγκα και άνιμε με τεράστια επιτυχία στις ασιατικές χώρες. Πρωταγωνιστής είναι ο Νόμπιτα Νόμπι, ένα δεκάχρονο τεμπέλικο αγόρι με καλή καρδιά, αλλά κάκιστη απόδοση στο σχολείο. Μία μέρα, ο δισέγγονός του από τον 22ο αιώνα στέλνει ένα μπλε ρομπότ σε μορφή γάτας, τον Doraemon, για να βοηθήσει τον Νίμπι να εξασφαλίσει μια καλύτερη ζωή για τον ίδιο και τους απογόνους του.

Έχοντας κυκλοφορήσει συνολικά 45 τόμους, η ιστορία του Doraemon και του Νόμπιτα έχει μεταφερθεί τρεις φορές στην τηλεόραση και έχει αποκτήσει πάνω από 40 κινηματογραφικές ταινίες. Μάλιστα, η πιο πρόσφατη ταινία, Doraemon the Movie: Nobita's Earth Symphony, έχει «σπάσει τα ταμεία» του κινέζικου box office, ξεπερνώντας σε συνολικά έσοδα τα 11 εκατομμύρια ευρώ (90 εκ. γουάν).

Διανομή από την The Film Group.

Ηθοποιοί: Γουασάμπι Μιζούτα, Μεγκούμι Οχάρα, Γιούμι Κακάζου, Σουμπαρού Κιμούρα, Τομοκάζου Σάκι.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Μουσική: Τακαγιούκι Χατόρι.

Σκηνοθεσία: Καζουάκι Ιμάι.

Σενάριο: Τερούκο Ουτσούμι.

Παραγωγή: Shin-Ei Animation

Είδος: Περιπέτεια, Δράση, Κωμωδία, Κινούμενα Σχέδια

Γλώσσα: Ιαπωνικά.

Αίθουσα 3 στις 18.50 και στις 21.30 καθημερινά,

Αίθουσα 4 στις 22.30 καθημερινά,

Αίθουσα 5 στις 21.00 καθημερινά,

Αίθουσα 6 στις 22.00 καθημερινά,

Αίθουσα 7 στις 20.30 και στις 23.10 καθημερινά

«Deadpool & Wolverine»

Η υπερηρωική συνάντηση που όλοι περιμέναμε.

Ο πιο αντι-ηρωικός, αθυρόστομος, αυστηρώς ακατάλληλος και ταυτόχρονα απολαυστικός υπερήρωας του σινεμά, ο  Deadpool – Ράιαν Ρέινολντς επέστρεψε πανηγυρικά έχοντας στο πλάι το ταίρι που πάντα επιζητούσε παθιασμένα, τον Wolverine από τους Χ Μen (Χιου Τζάκμαν). Φυσικά, οι δυο τους δε γίνονται αμέσως ομάδα, αφού ο πρώην X-Man βρίσκεται σε πολύ κακή φάση ζωής, όμως ο Deadpool ξέρει πώς να πείθει ακόμα και τον πιο πεισματάρη μεταλλαγμένο.

ΣΥΝΟΨΗ

"Μετά την αποτυχία του να ενταχθεί στην ομάδα των Εκδικητών, ο Γουέιντ Γουίλσον πηγαίνει από τη μια παράξενη δουλειά στην άλλη χωρίς να βρίσκει πραγματικά το δρόμο του. Ώσπου μια μέρα, ένα υψηλόβαθμο μέλος της Αυλής των Αναχρονιστικών Παραλλαγών του προσφέρει μια αποστολή που του αξίζει... με τον όρο να δει τον κόσμο του και όλους όσους αγαπάει να καταστρέφονται. Αρνούμενος κατηγορηματικά, ο Γουέιντ φοράει και πάλι τη στολή του Ντέντπουλ και προσπαθεί να πείσει τον Γούλβεριν να τον βοηθήσει να σώσει τον κόσμο του...".

Ωστόσο, η ταινία δεν είναι κατάλληλη για όλους τους θεατές, λόγω της άφθονης (και αιματηρής) βίας και των προσβολών που εκτοξεύονται κάθε δύο λεπτά. Οπότε απευθύνεται σε ένα απαιτητικό κοινό... Αν όμως είστε οπαδός των buddy movies, των ταινιών με υπερήρωες ή απλά του Deadpool, τότε αυτή είναι η ταινία για εσάς!

Η ταινία ξεκίνησε ιδιαίτερα εντυπωσιακά στα ταμεία. Τις πρώτες 5 μέρες προβολής στις ΗΠΑ το φιλμ "Deadpool & Wolverine" έχει ήδη κάνει εισπράξεις σχεδόν 236 εκατ. δολαρίων συν ακόμη 260,5 εκατ. δολάρια από τον υπόλοιπο κόσμο, καθιστώντας το ήδη από τα πιο επιτυχημένα της Μάρβελ.

Στη χώρα μας σύμφωνα με τον πίνακα του box office στο flix.gr, η ταινία μαζί με τα previews της Τετάρτης έκοψε έως & την Κυριακή 28-7-2024, 95.273 εισιτήρια.

Διανομή από Feelgood.

Παίζουν και η Emma Corin ως Cassandra Nova και ο γοητευτικός Matthew Macfadyen ως Mr. Paradox καθώς και οι Morena Baccarin, Leslie Uggams, κ.α.

Διάρκεια: 127 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Σον Λιβάι. 

Αίθουσα 1 στις 20.40 και στις 22.50 καθημερινά

"Longlegs"

Υποβλητικό φιλμ τρόμου με προδιαγραφές να αποτελέσει την ταινία τρόμου της χρονιάς, με έναν πρωταγωνιστή, τον 60χρονο, τιμημένο με Όσκαρ, Νίκολας Κέιτζ σε μία ξεχωριστή ερμηνεία.

Η σκηνοθεσία είναι του Οζ Πέρκινς ("Γκρέτελ & Χάνσελ"), ενός δημιουργού, ο οποίος παρόλο που έχει ήδη παραδώσει πέντε φιλμ, ποτέ άλλοτε δεν έχει απασχολήσει τόσο το σινεφίλ κοινό. Η ταλαντούχα Μάικα Μονρό ενσαρκώνει μια πράκτορα του FBI που αναζητά ένα κατά συρροή δολοφόνο με το ψευδώνυμο Λόνγκλεγκς, το οποίο υποδύεται ο "χαμαιλέων" Νίκολας Κέιτζ (Όσκαρ καλύτερου α’ ανδρικού ρόλου για το «Αφήνοντας το Λας Βέγκας»).

Ο 50χρονος σκηνοθέτης Oz Perkins είναι γιος του αξέχαστου Αμερικανού ηθοποιού Anthony Perkins (1932–1992).

Παίζουν επίσης οι Αλίσια Γουίτ, Κίρναν Σίπκα, Μπλερ Άντεργουντ, Έριν Μπόιζ.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Διανομή από την The Film Group.

H ταινία στις Αμερικανικές αίθουσες σε σχεδόν 3 εβδομάδες προβολής έχει κάνει εισπράξεις 60 εκατ. δολάρια συν ακόμη άλλα 8,4 εκατ. από τον υπόλοιπο κόσμο.

Στη χώρα μας το "Longlegs" που ορισμένοι το συγκρίνουν με τη "Σιωπή των αμνών", έχει μέχρι στιγμής κόψει 41.649 εισιτήρια.

Αίθουσα 2 στις 19.00 και στις 21.10 (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 4 στις 18.00 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 20.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"Τα Μυαλά που Κουβαλάς 2 - Inside Out 2"

Διάρκεια: 100 λεπτά

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια.

Σκηνοθεσία: Κέλσι Μαν.

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Έιμι Πόλερ, Φίλις Σμιθ, Λιούις Μπλακ & στην μεταγλωττισμένη κόπια στα ελληνικά η Νάντια Κοντογεώργη, ο Λευτέρης Ελευθερίου, κ.α.

Σενάριο: Dave Holstein, Meg LeFauve

Χώρα Παραγωγής: ΗΠΑ.

Οι φωνούλες μέσα στο κεφάλι της Ράιλι ξέρουν απέξω κι ανακατωτά το μυαλό που κουβαλά—φέτος, όμως, το καλοκαίρι, τα πάντα αλλάζουν όταν η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των Studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” μας συστήνει ένα νέο Συναίσθημα: την Ανησυχία. Σύμφωνα με τον σκηνοθέτη Kelsey Mann, ο νέος χαρακτήρας θα φέρει τα πάνω κάτω στα κεντρικά. «Η Ανησυχία, με τη φωνή της Maya Hawke, μπορεί να είναι νέα προσθήκη στην ομάδα, αλλά δεν είναι από αυτούς που κάθονται στον πάγκο» σχολιάζει ο Mann. «Πράγμα που είναι απολύτως λογικό, αν σκεφτείς τι συμβαίνει στα μυαλά που κουβαλάμε όλοι μας». Η νέα ταινία κινουμένων σχεδίων των studios της Disney και της Pixar “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2” επιστρέφει στο μυαλό της Ράιλι που μόλις μπήκε στην εφηβεία την στιγμή που τα κεντρικά επιδέχονται ξαφνικά σαρωτικές ανακατατάξεις ώστε να δημιουργηθεί χώρος για κάτι εντελώς απρόσμενο: νέα Συναισθήματα! Η Χαρά, η Λύπη, ο Θυμός, ο Φόβος και η Αηδία, που τόσο καιρό τρέχουν με μεγάλη επιτυχία τα κεντρικά, νιώθουν άβολα όταν εμφανίζεται η Ανησυχία! Και, όπως φαίνεται, έρχεται μαζί με παρέα.

Η νέα ταινία της Pixar & της Ντίσνει έχει βάλει πλώρη πλέον για τα 600.000 εισιτήρια & μπορεί και παραπάνω. Έως και τις 28 Ιουλίου 2024 έχει κόψει στη χώρα μας 584.979 εισιτήρια. Στο εξωτερικό έχει κάνει εισπράξεις ως τώρα, 1 δις, 508 εκατ. δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo και ήδη τo φιλμ «Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2» αποτελεί τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία για το 2024 παγκοσμίως.

Aίθουσα 7 στις 18.15 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«The Garfield Movie – Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα»

O Garfield, ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Σενάριο: Paul A. Kaplan & Mark Torgove and David Reynolds.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham - Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein, Bowen Yang.

Η ταινία είναι βασισμένη στους χαρακτήρες Garfield του Jim Davis.

Διανομή από την FEELGOOD.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Η ταινία της Sony Pictures σηματοδοτεί την επιστροφή του αγαπημένου τεμπελόγατου.

 

Αίθουσα 5 στις 19.10 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Panda Bear in Africa - O Πάντα-Πανγκ στην Αφρική"

Φιλμ κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής της Ολλανδίας, της Δανίας, της Γαλλία, της Γερμανίας και της Εσθονίας.

Σκηνοθεσία: Κάρστεν Κίλεριχ, Ρίτσαρντ Κλάους

Σενάριο: Κάρστεν Κίλεριχ, Ρίτσαρντ Κλάους, Σαντάλ Νίσεν

Παραγωγή: Ρίτσαρντ Κλάους, Σαντάλ Νίσεν, Έντουαρντ Νόλτνερ.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί:

Τόνια Μαράκη, Δημήτρης Δρίβας, Μαριλένα Λιακοπούλου, Μυρτώ Ναούμ, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Εβίνα Χριστογιαννοπούλου, Δημήτρης Κανέλλος, Τάκης Σακελλαρίου, Κώστας Τερζάκης, Νατάσσα Κομματά, Γιώργος Σκιαδάς

Φωτογραφία: Νιλς Γκρονλούκε

Διάρκεια: 84 λεπτά.

Διανομή: THE FILM GROUP.

Η ιδέα για την ταινία γεννήθηκε από τον Ρίτσαρντ Κλάους, ο οποίος ήθελε να κάνει μια ιστορία που να τοποθετείται στην Αφρική, έχοντας για πρωταγωνιστή ένα αρκουδάκι Πάντα το οποίο καταλήγει να ταξιδεύει σε ένα περιβάλλον τόσο, μα τόσο άγνωστο για εκείνο.

Σύμφωνα με το στόρι, ο Πανγκ, ένα αστείο και περιπετειώδες νεαρό αρκουδάκι Πάντα, θα ταξιδέψει από την Κίνα στην Αφρική για να σώσει τη δράκαινα φίλη του που έχει πέσει θύμα απαγωγής από έναν τρελό μπαμπουίνο και του κροκόδειλου συνεργού του. Στο ταξίδι του, θα ανακαλύψει έναν άγνωστο για εκείνο κόσμο και θα έρθει αντιμέτωπο με απειλές που ούτε μπορούσε να φανταστεί.

Αίθουσα 1 στις 18.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Η Φύλακας των Δράκων – Dragonkeeper»

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων συμπαραγωγής της Ισπανίας και της Κίνας.

Στην αρχαία Κίνα της Δυναστείας των Χαν, οι δράκοι εξορίζονται από το βασίλειο, ύστερα από μία σύγκρουση με τους ανθρώπους. Χρόνια μετά, η νεαρή Πινγκ φροντίζει τον Ντάνζι, έναν δράκο προστάτη ενός πολύτιμου και σπάνιου αυγού δράκου. Όταν τους ανακαλύψουν οι φύλακες του παλατιού, η Πινκ και ο Ντάνζι θα αναγκαστούν να δραπετεύσουν από το παλάτι,  με σκοπό να επιστρέψουν το σπάνιο αυγό στον ωκεανό για να σώσουν τους δράκους από τον αφανισμό. Σε αυτό το συναρπαστικό και επικίνδυνο ταξίδι, η Πινγκ θα ανακαλύψει ότι έχει μαγικές δυνάμεις και είναι μία πραγματική Φύλακας των Δράκων!


Μια εντυπωσιακή περιπέτεια φαντασίας για όλη την οικογένεια από τον σκηνοθέτη της ταινίας «Ο Μπουνιουέλ στο Λαβύρινθο με τις Χελώνες» και από τους καταξιωμένους παραγωγούς Σέρτζιο Πάμπλο (Ρίο, Εγώ ο Απαισιότατος) και Μπόργια Μοντόρο (Ζωούπολη, Μοάνα).

Το σενάριο της ταινίας είναι βασισμένο στο ομώνυμο, πολυβραβευμένο βιβλίο της Κάρολ Γουίλκινσον.

Διανομή από την The Film Group.

Σκηνοθεσία: Σαλβαδόρ Σιμό, Λι Τζιανπίνγκ

Σενάριο: Κάρολ Γουίλκινσον, Πάμπλο Καστρίγιο, Ιγκνάθιο Φερέρας, Ροσάνα Τσεκίνι, Γουάνγκ Ζιανπίνγκ

Παραγωγή: Λάρι Λαβίν.

Στην μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια ακούγονται οι ηθοποιοί:

Φιλίππα Μαβιτζή, Κώστας Τερζάκης, Δημήτρης Κανέλλος, Τάκης Σακελλαρίου, Μαριλένα Λιακοπούλου, Δημήτρης Φίλης, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Νίκη Γρανά, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Ελένη Βεργέτη, Δημήτρης Μπαμπανιώτης.

Μουσική: Αρτούρο Καρδελούς.

Διάρκεια 98 λεπτά.

Η ταινία έχει κόψει πανελλαδικά 7.412 εισιτήρια σε περίπου 2 εβδομάδες προβολής.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil