BEAUTY

/

Η Μπλέικ Λάβλι με έμβλημα την πλούσια κώμη της, στρέφεται στο haircare χωρίς conditioner

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Η ντίβα του «Gossip Girl» εγκαινιάζει τη σειρά «Blake Brown» αναστατώνοντας την αγορά ομορφιάς

Ψηλή, λαμπερή και σύμβολο του καλιφορνέζικου beauty, η πασίγνωστη ηθοποιός Μπλέικ Λάβλι δοκιμάζει τις δυνάμεις της στα προιόντα φροντίδας μαλλιών. Αλλωστε, ως «Σερίνα» της διάσημης τηλεοπτικής σειράς «Gossip Girl» είχε θαμπώσει άπαντες με την πλούσια και ατίθαση κώμη της. Πρόκειται σίγουρα για το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό της. Οσα χρόνια κι αν πέρασαν τα μαλλιά της παραμένουν ασυγκράτητα, λαμπερά, φυσικά.

 «Πάντα με ενδιέφεραν τα μαλλιά. Εννοώ πως είχα πολύ περισσότερες ευκαιρίες να ασχοληθώ με το χώρο του haircare παρά με το βασικό μου επαγγελματικό αντικείμενο, την υποκριτική. Ποτέ δεν άλλαξα τα μαλλιά μου πολύ. Εχω μια εικόνα που μου αρέσει, θέλω να κυκλοφορώ στη Νέα Υόρκη, να τα αγγίζω, να τα πιάνω με κοκαλάκι. Αν τα μαζέψω μπορεί ο κόσμος να μη γυρίσει να με κοιτάξει επειδή με αναγνωρίζει» αναφέρει στο περιοδικό Harpers Bazaar. Oμολογεί μάλιστα, ότι εδώ και 20 χρόνια χρησιμοποιεί μάσκα και όχι conditioner, εκτός αν βρεθεί σε κάποιο ξενοδοχείο και δεν μπορεί να κάνει αλλιώς.

Η σειρά Blake Brown στη θέση του conditioner προτείνει σαμπουάν και μάσκες θρεπτικές και δυναμωτικές.

 To καινούριο βήμα της ηθοποιού αποκαλύφθηκε πάντως πρώτα από τους θαυμαστές της. Παρατήρησαν στο Instagram πως ξεκίνησε να ακολουθεί έναν νέο λογαριασμό με το όνομα Blake Brown Beauty. Μάλιστα, τo συγκεκριμένο account την ακολούθησε κι αυτό, καθώς ήταν και η μοναδική που έχει κάνει follow. Η σελίδα είχε αρχικά μόνο μια ανάρτηση με το χτένισμα μιας ξανθιάς γυναίκας, δίχως να αποκαλύπτεται αν είναι η ίδια.

«Από τότε που ήμουν παιδί, στην εφηβεία, στην πρώιμη ενηλικίωση, στη μητρότητα, στη δουλειά, στην προσωπική ζωή, όποτε και όπου και αν είμαι, το πιο αναγνωρίσιμο στοιχείο σε εμένα ήταν πάντα η προσωπικότητά μου; Όχι, ήταν τα μαλλιά μου. Είναι ο μακροβιότερος σύντροφός μου στη ζωή. Για 36 χρόνια και συνεχίζει. Και όπως κάθε σχέση, είναι υγιέστερη όταν φροντίζετε καλά ο ένας τον άλλον. Για να τα αγαπώ  όπως πρέπει, βρήκα ένα σύστημα που έκανε θαύματα για μένα. Πέρασα 7 χρόνια αναπτύσσοντας εμμονικά κάθε λεπτομέρεια του νέου μου «μωρού».

Ήθελα κάτι πιο προσιτό αλλά με την ίδια απόδοση που δίνουν προϊόντα που επιλέγονται για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί… Ήθελα να είναι πιο clean από τα προϊόντα που χρησιμοποιούσα με εξαιρετικά αποτελέσματα, ώστε να μην νιώθω άβολα να το μοιραστώ με την οικογένεια. Ήθελα να προσπαθήσει να δείξει πόσο όμορφη μπορεί να είναι η μέγιστη βιωσιμότητα. Ήθελα να είναι vegan, χωρίς σκληρές ουσίες και να μην περιέχει θειικά άλατα, σιλικόνες, parabems συνθετικές βαφές κ.λπ. Παράλληλα ως κάποια που αγαπά πολύ το packaging, ήθελα να δείχνει εκθαμβωτικό στο ράφι σας γιατί αυτός είναι ένας πολύτιμος χώρος στο σπίτι σας. Δεν έκανα συμβιβασμούς στην επίτευξη όλων αυτών των πραγμάτων ταυτόχρονα» αναφέρει στο promo video του brand.

*Θυμίζουμε πως η Μπλέικ Λάβλι, είναι εξαιρετικά δημοφιλής στην Αμερική. Από νεαρή μαζορέτα σε σχολείο του Λος Αντζελες έγινε αυτόματα super star της τηλεόρασης χάρη στο Gossip Girl. Την ξέρουμε ακόμα από τα φιλμ  The Town (2010) The Age of Adaline (2015), The Shallows και Café Society (2016) και ως αφοσιωμένη σύζυγο του Ράιαν Ρέινολντς, με τον οποίο απέκτησαν 4 παιδιά. Το 2013 έγινε μοντέλο της L’Oreal λόγω των μαλλιών της ενώ αργότερα κατέκτησε με το παρουσιαστικό της και τον οίκο Chanel. Αποστρέφεται το ποτό και τα ναρκωτικά και είναι οπαδός της υγιεινής ζωής. 

 

Ειδήσεις Τώρα

Marie-Chantal x Mrs. Alice: Art de la table και summer elegance στο Σαουθάμπτον

Βραζιλιάνος ετών 30: Τι ξέρουμε για τον viral, αιωρούμενο surfer των Ολυμπιακών;

Κιμ Καρντάσιαν: Κι άλλη απόπειρα να μοιάσει στη Μονρόε στη νέα Balenciaga campaign

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View