ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιά στα Βραχναίικα Αχαΐας - Άμεση και αποτελεσματική η παρέμβαση της Πυροσβεστικής

Κοινοποίηση
Tweet

Ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίων Ζαΐμης, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα, σε επικοινωνία του με το γραφείο του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, επιβεβαίωσε την συνδρομή μέσων εναέριας πυρόσβεσης

Άμεση ήταν η κινητοποίηση του Πυροσβεστικού Σώματος στη κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 2-8-2024 στα Βραχναίικα Αχαΐας κοντά σε πίστα καρτ.

Από τα πρώτα κιόλας λεπτά άμεση ήταν η κινητοποίηση με ισχυρή παρουσία του πυροσβεστικού σώματος και των εθελοντών ενώ ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας, Φωκίων Ζαΐμης, αντιλαμβανόμενος την κρισιμότητα της κατάστασης, σε επικοινωνία του προσωπικά με το γραφείο του Υπουργού Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Κικίλια, επιβεβαίωσε την συνδρομή μέσων εναέριας πυρόσβεσης, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την έγκαιρη αποστολή πυροσβεστικών αεροπλάνων και κατ' επέκταση την γρήγορη αντιμετώπιση της φωτιάς.

Από πλευράς Πολιτικής Προστασίας συνέδραμαν υδροφόρες και κινητοποιήθηκαν μηχανήματα έργου, τονίζει τέλος η ανακοίνωση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Ζαΐμη.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις