ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Την Πέμπτη 8-8 η ιερά παράκληση στην Παναγία στην Μέντζενα

Κοινοποίηση
Tweet

Στις 7.30 το απόγευμα, στον χώρο της Βυζαντινής Εκκλησίας της Παναγίας της Μέντζενας (Κάτω Πλατανόβρυση)

Αυτή την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024 και ώρα 7:30 μ.μ. θα τελεσθεί η ετήσια Αρχιερατική Ιερά Παράκληση προς την Παναγία στον χώρο της Βυζαντινής Εκκλησίας της Παναγίας της Μέντζενας (Κάτω Πλατανόβρυση), όπισθεν πρατηρίου βενζίνης ‘’Καλεντζιώτη’’, που απέχει περίπου 14 χιλιόμετρα από την Πάτρα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας με ανακοίνωση του, προσκαλεί τους φορείς, τα μέλη, τους φίλους του Συλλόγου και τους κατοίκους της περιοχής να παραστούν σ’ αυτή την λατρευτική εκδήλωση του 15Αύγουστου.

Όσα από τα μέλη του συλλόγου δεν έχουν μεταφορικό μέσο και επιθυμούν να παρευρεθούν στην Ιερά Παράκληση, γνωστοποιεί η ανακοίνωση, πως ο Σύλλογος θα διαθέσει λεωφορείο το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:30 μμ από τον Άγιο Ελευθέριο, στη συνέχεια στις 18:45 μμ θα περάσει από Κανακάρη & Γερωκοστοπούλου και τέλος στις 19:00 μμ έξω από τον Σκλαβενίτη (παλιό Καρφούρ) στο περίπτερο.

Παρακαλούμε, όσοι ενδιαφέρεστε, δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας για να κρατηθούν οι θέσεις στον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Δετοράκη 6972 333 820, πρωινές & απογευματινές ώρες, αναφέρει τέλος η ανακοίνωση του Συλλόγου Προστασίας Υγείας & Περιβάλλοντος περιοχής Κέντρου Υγείας Χαλανδρίτσας. 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις