ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φωτιές στη Βάρη: Το προφίλ του 66χρονου που συνελήφθη

Κοινοποίηση
Tweet

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή

Αύριο Πέμπτη αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή ο 66χρονος που συνελήφθη για τις τέσσερις πυρκαγιές στις 8 και 9 Ιουνίου στην περιοχή Χέρωμα στη Βάρη Αττικής πριν από περίπου ένα μήνα.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο συλληφθείς ήταν καθηγητής Κοινωνιολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο καθώς και στη Σχολή Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Σημειώνεται ότι, στη σύλληψή του οδήγησαν βίντεο από κάμερες ασφαλείας ακόμα και σπιτιών, καθώς και μία κρίσιμη μαρτυρία.

Πρόκειται για υλικό που τον έχει καταγράψει και τις τέσσερις φορές να βρίσκεται κοντά στις φωτιές, ενώ όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές στο ΕΡΤNews, σε δύο περιπτώσεις ο άνδρας εμφανίζεται να τις ξεκινάει. Το υλικό αυτό τέθηκε υπόψιν του εισαγγελέα με αποτέλεσμα να αξιολογηθεί και τελικά να εκδοθεί και το ένταλμα.

Βάρης – Κορωπίου: Τι δείχνουν τα δύο βίντεο για τη φωτιά
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο ίδιος προσπαθεί να αποφύγει κάθε συσχέτιση του με τις πυρκαγιές αυτές, λέγοντας πως σχετίζεται αυτός με τα συμβάντα.

Το προφίλ του 66χρονου
Σύμφωνα με το βιογραφικό του, πρόκειται για διδάκτορα του τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, πτυχιούχου του Οικονομικού τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

 Είναι πτυχιούχος μελετητής οικονομικών μελετών και μελετών επιχειρησιακής έρευνας ενώ παραχωρούσε διαλέξεις στη σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα.

 Για 5 χρόνια, από το 2008 έως το 2013 είχε διοριστεί και σαν τακτικός καθηγητής στη σχολή Αξιωματικών.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις