ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Διασωληνώθηκε η υπάλληλος του Δήμου, που τη χτύπησε βαν εν ώρα εργασίας - Έκκληση για αίμα

Κοινοποίηση
Tweet

Στο πλευρό της ο δήμαρχος Κώστας Πελετίδης

Διασωληνωμένη, νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ρίου, η υπάλληλος καθαριότητας του Δήμου Πατρέων, που το πρωί του Σαββάτου, χτυπήθηκε από βαν που έπεσε πάνω στο απορριμματοφόρο, στην περιοχή των Ροϊτίκων.

Η γυναίκα εμφάνισε εσωτερική αιμορραγία χτες μετά το χειρουργείο που κράτησε πάνω από 5 ώρες.  Συγγενείς, φίλοι αλλά και ο σύλλογος εργαζομένων κάνουν έκκληση για αίμα.

Το επόμενο 48ωρο σύμφωνα με τους γιατρούς είναι κρίσιμο για το αν θα σωθεί το πόδι της καθώς υπάρχουν πολλές φλεγμονές που όμως αντιμετωπίζονται.

Να θυμίσουμε ότι η άτυχη εργαζόμενη μάζευε κάδους από τον δρόμο για να τοποθετηθούν σε φορτηγό της υπηρεσίας, όταν ένα διερχόμενο αυτοκίνητο την παρέσυρε με αποτέλεσμα να την τραυματίσει σοβαρά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

Το πρωί του περασμένου Σαββάτου, η εργαζόμενη του Δήμου Πατρέων, Αντωνία Δρουμέτσικα, τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο, την ώρα που εργαζόταν.

Ο Δήμαρχος Κώστας Πελετίδης, από την πρώτη στιγμή βρέθηκε κοντά της, μεταβαίνοντας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, όπου και διακομίστηκε.

Η Δημοτική Αρχή και το Σωματείο Οδηγών Χειριστών του Δήμου Πατρέων, απευθύνουν έκκληση για αίμα, που προσφέρεται δίνοντας το όνομά της.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις