ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Το πρόγραμμα του Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου -Στις 15-8 στην Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Γηροκομήτισσας

Κοινοποίηση
Tweet

Ο κ. Χρύσανθος θα είναι και στον εσπερινό στο μοναστήρι της Γηροκομήτισσας μαζί με τον Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο την Τετάρτη 14-8 στις 21.00

Το πρόγραμμα του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Κερνίτσης κ. Χρυσάνθου είναι γεμάτο τις επόμενες μέρες έως τον Δεκαπενταύγουστο αλλά και στη συνέχεια.

Την Κυριακή 11-8 ο κ. Χρύσανθος λειτούργησε το πρωί στην Ιερά Μονή Παναγίας Ελεούσης Πιτίτσης Πατρών ενώ την Κυριακή το απόγευμα ήταν στην λαμπρά Ιερά Ακολουθία των Εγκωμίων της Υπεραγίας Θεοτόκου στην Ιερά Μονή Παναγίας Γηροκομητίσσης Πατρών, όπου χοροστάστησε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πατρών κ.κ. Χρυσόστομος ενώ πλήθος κόσμου είχε κατακλύσει το μοναστήρι.

Τη Δευτέρα 12 – 8 σύμφωνα με το πρόγραμμα του, ο κ. Χρύσανθος θα προεξάρχει στην Ιερά Αγρυπνία στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Πατρών κατά την οποία θα ψαλούν τα Εγκώμια προς την Υπεραγία Θεοτόκο.

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 εσπέρας 9.00 μ.μ. Πανηγυρικός Εσπερινός στην Ιερά Μονή Παναγίας Γηροκομητίσσης Πατρών, προεξάρχοντος του σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Πατρών κ.κ. Χρυσοστόμου.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 - ΕΟΡΤΗ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ

πρωί Έναρξη καταβασιών 7.15 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Παναγίας Γηροκομητίσσης Πατρών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

πρωί Έναρξη καταβασιών 7.30 π.μ. Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου Πατρών, στην Ακτή Δυμαίων.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στο Νέο Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Πατρών.

ΤΡΙΤΗ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024

πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου Πατρών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2024 - ΕΟΡΤΗ ΑΓΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ

πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου Γλαύκου Πατρών.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις