CINEFIL

/

Το πρόγραμμα στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο έως και την Τετάρτη 21-8-2024

Μαρτάτος Tάκης
Κοινοποίηση
Tweet

Από την Πέμπτη 15 έως και την Κυριακή 18-8 το κοινό θα απολαύσει 2 ταινίες, το παιδικό "Εγώ, Ο Απαισιότατος 4" που κάνει πρεμιέρα και το κωμικό φιλμ "Και οι 4 είναι Υπέροχες" με την Μπέτι Μίντλερ

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο (τηλ, 2610994765) από την Πέμπτη 15/8 έως και την Κυριακή 18/8 θα υπάρχουν 2 κινηματογραφικές προβολές.

Ώρα έναρξης: 20:30

«Εγώ, Ο Απαισιότατος 4 -Despicable Me 4» (με υπότιτλους)

Διάρκεια: 93 λεπτά

Κατηγορία: Κινούμενα σχέδια

Ημερομηνία κυκλοφορίας:15/8/2024

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό

Ακούγονται οι φωνές των ηθοποιών: Στιβ Καρέλ, Κρίστεν Γουίγκ, Γουίλ Φέρελ, Πιερ Κοφέν, Τζόι Κινγκ, Σοφία Βεργκάρα, Στίβεν Κόλμπερτ, Μιράντα Κόσγκροουβ, Κλόι Φάινμαν, Στιβ Κούγκαν, Κρις Ρενό, Ντέινα Γκέιερ, Μάντισον Πόλαν.

Σενάριο: Μάικ Γουάιτ, Κεν Ντάριο

Χρονολογία Παραγωγής: 2024

Στην πρώτη ταινία «Εγώ, ο απαισιότατος» μετά από μία επταετία, ο Γκρου, ο πιο αγαπημένος υπέρ-κακός του πλανήτη που έγινε πράκτορας της οργάνωσης αντι-κακούργων, επιστρέφει με το Εγώ, ο απαισιότατος 4 και εγκαινιάζει μια νέα συναρπαστική εποχή σπαρμένη με το πανδαιμόνιο που μόνο τα Minions ξέρουν να εξαπολύουν. Μετά την τεράστια εμπορική επιτυχία του Minions 2: Η άνοδος του Γκρου (2022) της Illumination με εισπράξεις σχεδόν 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε όλο τον κόσμο, το μεγαλύτερο παγκόσμιο franchise κινουμένων σχεδίων ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο καθώς ο Γκρου (υποψήφιος για Όσκαρ Στιβ Καρέλ), η Λούσι (υποψήφια για Όσκαρ Κρίστεν Γουίγκ) και τα κορίτσια τους -Μάργκο (Μιράντα Κόσγκροουβ),Ίντιθ (Ντέινα Γκέιερ) και Άγκνες (Μάντισον Πόλαν)- υποδέχονται το νέο μέλος της οικογένειας, τον Γκρου τζούνιορ, που είναι αποφασισμένος να βασανίζει τον μπαμπά του.

Ο Γκρου αντιμετωπίζει έναν νέο άσπονδο εχθρό στο πρόσωπο του Μαξίμ Λε Μαλ (βραβευμένος με Emmy Γουίλ Φάρελ) και της μοιραίας φιλενάδας του Βαλεντίνας (υποψήφια για Emmy Σοφία Βεργκάρα) και έτσι η οικογένεια αναγκάζεται να το βάλει στα πόδια.

Η ταινία στο εξωτερικό έχει πάει μέχρι στιγμής θαυμάσια με εισπράξεις που φτάνουν τα 808 εκατ. δολάρια.

Διανομή από την Tanweer.

Ώρα έναρξης: 22:30

"Και οι 4 είναι Yπέροχες - The Fabulous Four"

Σε σκηνοθεσία της Τζοσελίν Μουρχάους.

Καταλληλότητα: Κ12

Διάρκεια: 99 λεπτά

Κατηγορία: Κωμωδία

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 8/8/2024.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Σκηνοθεσία: Τζοσελίν Μουρχάους

Σενάριο: Αν Μαρί Άλισον, Τζένα Μίλι

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σούζαν Σαράντον, Μπέτι Μίντλερ, Μπρους Γκρίνγουντ, Μέγκαν Μαλάλι, Σέριλ Λι Ραλφ, Timothy V. Murphy ενώ εμφανίζεται και ο γνωστός τραγουδιστής Michael Bolton.

Χρονολογία Παραγωγής:2024

Τρεις φίλες ταξιδεύουν για να γίνουν παράνυφες στον γάμο της κολλητής τους από το κολέγιο. Η επανένωση τους θα ξυπνήσει πολλά απωθημένα κατά την διάρκεια ενός τρελού σαββατοκύριακου που θα τις κάνει να καταλάβουν ότι αυτά που τις ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που τις χωρίζουν.

Χαριτωμένη ταινία με αρκετές αστείες στιγμές και κυρίως καλές ερμηνείες από τις πρωταγωνίστριες όπως η Σούζαν Σαράντον αλλά και η Μπέτι Μίντλερ που είχαμε καιρό να την δούμε στην μεγάλη οθόνη. Και όλα αυτά με φόντο το μαγευτικό και πολύ τουριστικό Κι Γουέστ στη Φλόριντα του Έρνεστ Χέμινγουει.

Η ταινία στο ξεκίνημα προβολής της στη χώρα μας έκοψε σε 15 αίθουσες πανελλαδικά, 3.227 εισιτήρια.

Από τη Δευτέρα 19/8 έως και την Τετάρτη 21/8/2024 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα υπάρχουν & πάλι 2 κινηματογραφικές προβολές.

Ώρα έναρξης: 20:30

«Εγώ, Ο Απαισιότατος 4» (με υπότιτλους)

Διάρκεια: 93 λεπτά

Σκηνοθεσία: Κρις Ρενό.

Σενάριο: Μάικ Γουάιτ, Κεν Ντάριο

Ακούγονται οι ηθοποιοί: Στιβ Καρέλ, Κρίστεν Γουίγκ, Γουίλ Φέρελ, Πιερ Κοφέν, Τζόι Κινγκ, Σοφία Βεργκάρα, Στίβεν Κόλμπερτ, Μιράντα Κόσγκροουβ, Κλόι Φάινμαν, Στιβ Κούγκαν, Κρις Ρενό, Ντέινα Γκέιερ, Μάντισον Πόλαν.

*Η ταινία από 22/8 θα ξεκινήσει να παίζεται στις ελληνικές αίθουσες & μεταγλωττισμένη. Ακούγονται οι: Γιάννης Ζουγανέλης, Φοίβος Ριμένας, Κατερίνα Γκίργκις, Δανάη Τσούμου, Κατερίνα Πέτσα, Δανάη Νικολάτου, Έλλη Θάνου, Νίκος Νίκας, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Στέλιος Ψαρουδάκης, Μαρία Ζερβού, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ώρα έναρξης: 22:20

«Δύο Προς Ένα - Zwei zu Eins»

Παίζουν οι ηθοποιοί: Σάντρα Ούλερ, Μαξ Ρίμελτ, Ρόναλντ Ζέρφελντ, Ούρσουλα Βέρνερ, Πέτερ Κουρθ, Μάρτιν Μπράμπαχ.

Σκηνοθεσία: Νάτια Μπρούνκχορστ

Σενάριο: Νάτια Μπρούνκχορστ.

Παραγωγή: Σούζαν Μαν

Χώρα: Γερμανία

Διανομή: Rosebud.21

Διάρκεια: 116 λεπτά.

Το φιλμ έχει κόψει ως τώρα στη χώρα μας περίπου 7.000 εισιτήρια.

Η υποψήφια για Όσκαρ ερμηνείας ηθοποιός Σάντρα Χούλερ («Ανατομία μιας Πτώσης», «Ζώνη Ενδιαφέροντος») πρωταγωνιστεί σε μια πανέξυπνη, ξεκαρδιστική κωμωδία που βασίζεται σε μια απίστευτη-κι-όμως-αληθινή ληστεία εκατομμυρίων σε μια εποχή όπου όλα φαίνονταν δυνατά. Καλοκαίρι 1990, Ανατολική Γερμανία. Η πτώση του τείχους έφερε το τέλος και της Λαοκρατικής Δημοκρατίας της Γερμανίας, καθιστώντας ταυτόχρονα τα χαρτονομίσματα του πρώην πια κράτους εντελώς αχρείαστα.

Μέσα στο ευρύτερο χάος που επικρατεί στη χώρα, η Μάρεν, ο Ρόμπερτ και ο Φόλκερ ανακαλύπτουν τυχαία ότι τεράστιοι σωροί χαρτονομισμάτων εκατομμύρια δηλαδή έχουν καταχωνιαστεί σε μια παλιά σήραγγα ορυχείου για να σαπίσουν. Οι τρεις τους θα πάρουν την πρωτοβουλία να …απελευθερώσουν μερικά εκατομμύρια από την κρυψώνα τους και θα σκαρφιστούν ένα ιδιοφυές σύστημα μαζί με φίλους και γείτονες για να ξοδέψουν τα χρήματα σε διάφορα αγαθά και να καταφέρουν ένα γερό χτύπημα στον επελαύνοντα δυτικό καπιταλισμό.

Με αρκετή εξυπνάδα και λίγη τύχη, το καλοκαίρι αυτό θα είναι κάτι παραπάνω από μια αστεία και συναρπαστική περιπέτεια: θα είναι το καλοκαίρι που θα τους αλλάξει τη ζωή!

Το flix.gr ανέφερε στην κριτική του: Νοσταλγική feel-good κομεντί με πικρό σχόλιο για την ένωση ανατολικής και δυτικής Γερμανίας και το συλλογικό τραύμα που άφησε αυτή η μετάβαση στους κατοίκους. Καλές προθέσεις, αλλά ένα σενάριο που δεν έχει τη σπιρτόζικη εξυπνάδα ενός «Αντίο, Λένιν».

www.cinekastro.wordpress.com

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Cinefil