ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έτσι θα είναι η Μαιζώνος - Σχεδόν έτοιμο το πρώτο τμήμα - Παγωμένες οι εργασίες λόγω αδειών - ΦΩΤΟ

Πομώνης Γιάννης
giannispomonis@gmail.com , Facebook Page
Κοινοποίηση
Tweet

Το κέντρο της Πάτρας θυμίζει εργοτάξιο

Το κέντρο της Πάτρας μοιάζει με εργοτάξιο ωστόσο η Μαιζώνος πλακοστρώθηκε στο πρώτο τμήμα της -μεταξύ Κολοκοτρώνη και Αράτου- και πλέον είναι ορατή η τελική μορφή του πεζόδρομου. 

Μπορεί να απομένουν ακόμη αρκετά στοιχεία, όπως κολώνες ηλεκτροφωτισμού κ.α. ωστόσο κανείς μπορεί να έχει μια πρώτη εικόνα για το πως θα είναι στο εξής το κέντρο της Πάτρας. Εδώ και λίγες ημέρες τα έργα για την πεζοδρόμηση της οδού Μαιζώνος έχουν σταματήσει λόγω καλοκαιρινών αδειών. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν εκ νέου από τις 26 Αυγούστου.

Η κίνηση στο κέντρο είναι υποτονική, καθώς ειδικά τις μεσημβρινές ώρες ο υδράργυρος ανεβαίνει κατακόρυφα. Οι καταστηματάρχες κατα μήκος της Μαιζώνος ανα τακτά διαστήματα σκουπίζουν τμήματα του πεζόδρομου μπροστά από τα εμπορικά τους αφού η σκόνη είναι αναγκαίο κακό, δεδομένων των ανοιχτών τμημάτων στον δρόμο. Πάντως οι περισσότεροι, αν και δυσαρεστημένοι από τον χρόνο περαίωσης του πρώτου τμήματος, εμφανίζονται μάλλον ικανοποιημένοι από την εξέλιξη και την τελική εικόνα του έργου.

Σύμφωνα με τους υπεύθυνους του έργου, αυτό το οποίο προσθέτει στον συνολικό χρόνο για την πεζοδρόμηση κάθε τμήματος είναι εκτός των άλλων το πέρασμα νέου αγωγού ομβρίων.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις