BEAUTY

/

Dior Beauty και Ανια Τέιλορ Τζόι, η νέα σειρά με το χάρτη του Παρισιού

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Aπό χειμώνα ωραιότερες ενώ θυμόμαστε το Ολυμπιακό Παρίσι, δείτε την καμπάνια

Τι λέτε, νa κάνουμε ένα δωράκι στον εαυτό μας για να θυμόμαστε το ολυμπιακό Παρίσι;

H σταθερή Βρετανίδα ambassador της Dior Beauty, η 28χρονη ηθοποιός Ανυα Τέιλορ Τζόι, λανσάρει για τη χειμερινή σαιζόν που καταφθάνει μια συλλεκτική σειρά ειδών μακιγιάζ με σήμα κατατεθέν ασπρόμαυρο εμπριμέ βασισμένο σε χάρτη του Παρισιού.

Μιλάμε για print που έχει εμφανιστεί και στην πασαρέλα, με τη σφραγίδα της Maria Grazia Chiuri. Mε την ονομασία Map of Paris το διάσημο γαλλικό label γιορτάζει την ομορφότερη πόλη του κόσμου που συνδέεται με την ιστορία του, διακοσμώντας τα πιο δημοφιλή προιόντα του.

Αναφερόμαστε στην αγαπημένη παλέτα σκιών 5 Couleurs, τα κραγιόν Rouge Dior και Dior Addict και την compact πούδρα βάσης Dior Forever Skin Glow Tone- Up, στα οποία το εμπριμέ αποτυπώνεται στη συσκευασία ή ανάγλυφο στο ίδιο το προιόν. Περιλαμβάνονται και πορτοφόλι ή headband. Αυτός ο ύμνος στο Παρίσι είναι άλλωστε πολύ επίκαιρος με νωπές τις στιγμές των Ολυμπιακών Αγώνων.

Πρόκειται για δημιουργίες του «μάγου» του make up Peter Philips, που είναι επικεφαλής της Dior Beauty, με περλέ υφή και εκπληκτική, ενυδατική σύνθεση. Στην καμπάνια, η Ανυα Τέιλορ Τζόι φοράει γαλλικό μπερέ με το print Map of Paris και βέλο καλώντας μας να διασχίσουμε το Παρίσι από την οδό 30 Montaigne (στο Dior flagship store) ως τη Rue Saint-Honoré…

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View