ΘΕΑΤΡΟ

/

ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας: Διευκρινίσεις σχετικά με την ακρόαση ηθοποιών για τις χειμερινές παραγωγές

Κοινοποίηση
Tweet

Διευκρινιστική ανακοίνωση

Μετά από ερωτήματα που τέθηκαν από ηθοποιούς που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στις ακροάσεις για τις χειμερινές παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας με σχετική ανακοίνωση διευκρινίζεται ότι το ΔΗΠΕΘΕ δεν δύναται να παρέχει φιλοξενία στους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στις ακροάσεις (εκ παραδρομής στο αρχικό δελτίο τύπου γράφτηκε “στην παραγωγή”).

Για τους ηθοποιούς που θα συμμετέχουν στις παραγωγές του ΔΗΠΕΘΕ, ισχύουν οι όροι της Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχει υπογραφεί ανάμεσα στο ΔΗΠΕΘΕ και το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), μετά από πρωτοβουλία και επιμονή της Δημοτικής Αρχής Πάτρας.

Επίσης, λόγω πολλών αιτημάτων ενδιαφερόμενων, ανακοινώνουμε και δεύτερη ημερομηνία ακροάσεων, την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το βράδυ, στην σκηνή του θεάτρου «Μπάρι», Λεωφ. Όθωνος - Αμαλίας 6.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες ηθοποιοί θα πρέπει να αποστείλουν έως και την Τρίτη 20 Αυγούστου και ώρα 13:00 το βιογραφικό τους σημείωμα με ενσωματωμένη μία πρόσφατη φωτογραφία, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: akroaseisdipethepat@gmail.com, σύμφωνα με τις οδηγίες της αρχικής ανακοίνωσης.

 

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Culture