ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ελλάδα - Σερβία 65-74: Τέταρτη θέση για την Εθνική Παίδων στο Eurobasket U16

Κοινοποίηση
Tweet

Δεν κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο η Ελλάδα στο Eurobasket U16. Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας (74-65) στον “μικρό” τελικό του τουρνουά κι έτσι δεν θα ανέβει στο βάθρο.

Δεν κατάφερε να πάρει το χάλκινο μετάλλιο η Ελλάδα στο Eurobasket U16.

Η Εθνική Παίδων ηττήθηκε από την αντίστοιχη ομάδα της Σερβίας (74-65) στον “μικρό” τελικό του τουρνουά κι έτσι δεν θα ανέβει στο βάθρο.

Η Εθνική Παίδων είχε μια δεύτερη ευκαιρία να ανέβει στο βάθρο του Eurobasket U16, κάτι που είχε πετύχει επτά φορές στο παρελθόν –με δύο χρυσά, τρία ασημένια και δύο χάλκινα– αλλά η Σερβία δεν της επέτρεψε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο, επικρατώντας με 74-65 μέσα στο Ηράκλειο.

Πρώτος σκόρερ για τη «γαλανόλευκη» ήταν ο Χατζηλάμπρου με 21 πόντους και 4 ριμπαόυντ, με τον Σκληρό να δίνει μεγάλες μάχες κάτω από τη ρακέτα, ολοκληρώνοντας το ματς με 15 πόντους και 3 ριμπάουντ. Χαϊδεμένος και Μπαρμπαγιάννης πρόσθεσαν από 9 και 6 πόντους αντίστοιχα.

Για τους Σέρβους, που κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο, μεγάλη εμφάνιση έκανε ο γκαρντ της Μέγκα Μπάσκετ, Βουκ Ντανίλοβιτς, ολοκληρώνοντας το ματς με 24 πόντους, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα.

Τα δεκάλεπτα: 13-23, 32-39, 44-57, 65-74

Ελλάδα (Καλαμπόκης): Τσώνης, Χαϊδεμένος 9, Χατζηλάμπρου 21 (2), Σκληρός 15 (παίκτης του Προμηθεά Πατρών), Χαρτώνας 5, Θωμάκος 5 (1), Μπαρμπαγιάννης6, Ασημένιος 1, Σταμούλος 3 (1)

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports