ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πνιγμός 8χρονης στην Χαλκιδική: Η αδελφή της πήγε μέχρι την πισίνα αλλά βρήκε κλειδωμένη την πόρτα

Κοινοποίηση
Tweet

Οι Αρχές επιχειρούν να καλύψουν από τις καταθέσεις ένα κενό τουλάχιστον δύο ωρών

Τις συνθήκες θανάτου του 8χρονου κοριτσιού σε πισίνα κατασκήνωσης στην Χαλκιδική συνεχίζουν να διερευνούν οι Αρχές.

Για τον λόγο αυτό θα καταθέσουν και τα παιδιά που βρίσκονταν στην ομάδα της Αγγελικής.

Οι Αρχές επιχειρούν να καλύψουν από τις καταθέσεις ένα κενό τουλάχιστον δύο ωρών το μεσημέρι που πνίγηκε το κοριτσάκι. Οι ενήλικες έχουν καταθέσει και θα ακολουθήσουν τώρα οι καταθέσεις των παιδιών της ομάδας της 8χρονης. Ανάμεσα σε αυτούς και η αδελφή της. Όλα τα παιδιά θα καταθέσουν παρουσία παιδοψυχολόγου. Σύμφωνα με το Star, η αδελφή της 8χρονης, ηλικίας 10 ετών, όταν κατάλαβε ότι η Αγγελική λείπει, άρχισε και αυτή να την ψάχνει. Έφθασε μάλιστα μέχρι την πισίνα αλλά βρήκε κλειδωμένη τη διπλή πόρτα εισόδου.

 Η οικογένεια ζητά απαντήσεις καθώς υπάρχουν πολλά αναπάντητα ερωτήματα στην υπόθεση και είναι δεδομένο ότι θα κινηθούν και νομικά.

Μέχρι στιγμής, ο νόμιμος εκπρόσωπος της κατασκήνωσης παραμένει άφαντος και αναμένεται η κλήση του από τον Εισαγγελέα όταν σχηματιστεί δικογραφία. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πνίγηκε το κοριτσάκι παραμένουν άγνωστες, με τα επικρατέστερα σενάρια να αναφέρουν πως είτε το παιδί μετά την τραπεζαρία μπήκε ξανά στην πισίνα, χωρίς να το αντιληφθεί κανείς, είτε δεν βγήκε ποτέ από την πισίνα και επήλθε το μοιραίο, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Γονείς, που έχουν στείλει τα παιδιά τους στη συγκεκριμένη κατασκήνωση τονίζουν πως προτίμησαν να τα αφήσουν να συνεχίσουν τις διακοπές τους, μίλησαν μαζί τους και τα συμβούλεψαν να είναι ψύχραιμα.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις