MORE SPORTS

/

Τρεις πατρινοί ποδηλάτες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πίστας Μάστερς- ΦΩΤΟ

Κοινοποίηση
Tweet

Μεγάλες προσδοκίες

Τρεις Πατρινοί Αθλητές από τον ομάδα του Κρόνου Νίκαιας στοχεύουν Ψηλά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πίστας Ανδρών Μάστερς 2024.

Με μεγάλο ενθουσιασμό και προετοιμασία που κορυφώνεται, οι τρεις αθλητές από την Πατρα, Δημήτρης ΒουκελάτοςΠαναγιώτης Βουκελάτος και Γεράσιμος Σπηλιωτόπουλος, ετοιμάζονται να αγωνιστούν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2024.

Οι αθλητές, οι οποίοι αγωνίζονται τα τελευταία δυο χρόνια με τα χρώματα της ομάδας του Κρόνου Νίκαιας, έχουν θέσει υψηλούς στόχους για την εμφάνισή τους στη διοργάνωση, επιδιώκοντας όχι μόνο την αποκόμιση εμπειρίας αλλά και την πρόκριση στους τελικούς των αγωνισμάτων τους, με ιδανικό στόχο μια διάκριση που θα αναδείξει την αξία τους στην ποδηλατική σκηνή.

Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας,” αναφέρουν οι αθλητές, “παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω ζέστης, η προετοιμασία μας κυλάει καλά και σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ελπίζουμε να έχουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Την προσπάθεια των τριών αθλητών στηρίζει ως κύριος χορηγός το ειδησεογραφικό σάιτ Flash.gr, ενώ επίσης στηρίζουν οι εταιρείες Voukelatos Bros Bike Shop, VBdistribution, Φαρμακείο Τέκος, Mythos Villas, Eurotrade Greece και Shimano Greece.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Sports