ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Aιτωλοακαρνανία: Θρήνος για τον χαμό του Θωμά Πανογεώργου- Στην Πάτρα η νεκροψία

Κοινοποίηση
Tweet

Ήταν πατέρας τριών ανήλικων παιδιών

Βαρύ πένθος σκορπά στην τοπική κοινωνία και ιδίως και στον τόπο καταγωγής του, το Χρυσοβέργι ο θάνατος του 43χρονου Θωμά Πανογεώργου, ο οποίος και έχασε την ζωή του την περασμένη νύχτα.

Ο άνδρας, ο οποίος ήταν επαγγελματίας οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου ΚΤΕΛ, φέρεται να έκανε ψαροντούφεκο με δύο ακόμα άτομα στο νησί Πράσο του συμπλέγματος των Εχινάδων. Κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, ο άτυχος πατέρας τριών ανηλίκων παιδιών ανασύρθηκε από την θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις του.

 Διακομίσθηκε στον Αστακό, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.  Έρευνα για τις ακριβείς συνθήκες του θανάτου του διενεργεί το Λιμενικό Τμήμα Πλατυγιαλίου. Αναμένονται παράλληλα τα αποτελέσματα από την διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Τον άτυχο Θωμά αποχαιρέτησε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοακαρνανίας, Θανάσης Μαυρομμάτης, με τον οποίον ήταν κουμπάροι:

Σχετική συλλυπητήρια ανάρτηση έγινε και από το ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας Α.Ε., μιας και ο εκλιπών ήταν οδηγός και ιδιοκτήτης λεωφορείου:

πηγή agriniopress.gr/

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις