BEAUTY

/

Dark cherry & crystal black: Η παλέτα για super trendy νύχια από φθινόπωρο

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Το μανικιούρ επιστρέφει καταρχήν σε δοκιμασμένους και αγαπημένους σκοτεινούς τόνους

Βαρεθήκατε ήδη το μανικιούρ και το πεντικιούρ του καλοκαιριού;

Τα κυρίαρχα beauty trends για τη νέα σαιζόν έχουν ήδη αποκαλυφθεί σε διάσημες πασαρέλες και περιοδικά οπότε δεν μπορεί να λείπουν από τη στήλη thebestView. Σας ενημερώνουμε λοιπόν πως η πιο πολυαναμενόμενη άφιξη χρωματικά στα νύχια είναι το dark cherry, το οποίο αποκαλείται ήδη «νέα εμμονή στα ξένα media.

Μιλάμε βέβαια για ένα ακόμα μπορντό, το οποίο «πάει» περισσότερο προς βυσσινί παρά σε καφέ. Τα μεγαλύτερα ονόματα σε βερνίκια κυκλοφορούν τη δική τους εκδοχή. Γίνεται αναφορά και στο blackberry  που είναι σχεδόν μαύρο. Πρόκειται για αποχρώσεις που έχουμε αναμφίβολα ξαναφορέσει αλλά επανέρχονται ανανεωμένες, πιο βαμπ και σκοτεινές.

Επιπλέον, το δημοφιλές μαύρο κάνει δυναμική επιστροφή. Το λανσάρει ο οίκος Gucci που είναι μοναδικά επιδραστικός . Οι beauty experts μας καλούν να το φορέσουμε ενώ γυαλίζει περισσότερο από κάθε άλλη φορά. Συγκεκριμένα, προτείνεται glossy black και crystal black. Επισημαίνουμε μάλιστα πως ακόμα και το «γαλλικό» υποκύπτει σε μπορντό και μαύρη εκδοχή.

Καινοτομία για fall winter 2024- 2025 θεωρείται η πρόταση του matcha green, δηλαδή του τόνου που ακολουθεί το ορμητικό ρεύμα με τα στρατιωτικά πράσινα στα ρούχα.

Tαυτόχρονα επιμένουν οι τάσεις pearls &mirror, δηλαδή τα λευκά, εκρού και ασημένια νύχια με αποτέλεσμα περλέ και καθρεφτένιο. Aκόμα και το χρυσό metallic διεκδικεί την προσοχή μας. Λόγω των σκούρων τόνων στα look μας είναι ξανά επίκαιρα τα χρώματα καφέ espresso και βαθύ μπλε, μαζί με το «καμμένο» πορτοκαλί.

Εννοείται πως  το φλογερό all time classic κόκκινο δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα. Επανεμφανίστηκε στα catwalks μαζί με τα nude, μπεζ, υπόλευκα και γαλακτερά ροζέ. Οι διακριτικοί τόνοι θεωρούνται πια ακλόνητοι σε απήχηση, αποκαλούνται μάλιστα «μανικιούρ των μοντέλων» λόγω της απλότητας και της φυσικότητάς τους.

Τέλος σημειώνουμε πως οι ειδικοί nail artists μπορούν να «παίξουν» με τα παραπάνω, δημιουργώντας εφέ σμάλτου, γυαλιστερής λάκας και ντεγκραντέ. Πρόκειται για τεχνικές επίκαιρες και δημιουργικές που δίνουν άλλον αέρα συγκριτικά με τις κλασικές βαφές.

 Ειδήσεις Τώρα

Πολύς λόγος για τα κοστούμια Chloe της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ, Κάμαλα Χάρις

Μαξιμαλισμός στο κεφάλι: Τεράστια scrunchies και άλλα πολλά στη fashion week Κοπεγχάγης

Λούβρο: Ετοιμάζει για πρώτη φορά fashion έκθεση, θέμα η επιρροή του Βυζαντίου

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View