STYLE

/

Emily in Paris: Η μεταμφίεση με ριγέ catsuit που τίμησε την Οντρει Χέμπορν

Κοινοποίηση
Tweet

To outfit είχε ετικέτα Nina Ricci και είναι από τα πιο θεαματικά των πρώτων επεισοδίων του 4ου κύκλου

Η μόδα βασιλεύει, αν και οι εξελίξεις έχουν κάπως «βαλτώσει» στο πρώτο κομμάτι του 4ου κύκλου της σειράς Emily in Paris στο Netflix.

Ενώ ήδη περιμένουμε το ταξίδι της πρωταγωνίστριας στη Ρώμη στα επεισόδια του Σεπτεμβρίου, «κολλήσαμε» με ένα συγκεκριμένο look της. Ο λόγος για τη ριγέ ολόσωμη φόρμα με την πρόσθετη ταφταδένια φούστα- ουρά που σχεδίασε το Harris Reed, επικεφαλής του γαλλικού οίκου Nina Ricci. Η Λίλι Κόλινς πηγαίνει σε έναν Χορό Μάσκας και βρίσκει ευκαιρία να τιμήσει την αξέχαστη Οντρει Χέμπορν με black & white. H εμφάνισή της ολοκληρώνεται με τεράστια κάπα που παραπέμπει σε couture φωτογραφίσεις και πλατύγυρο καπέλο. Μιλάμε βέβαια για την Eliza Doolittle  του μιούζικαλ My Fair Lady.

Η Λίλι Κόλινς εκδήλωσε τη χαρά της στο Instagram, γράφοντας ότι αυτό ήταν το αγαπημένο της κοστούμι από την τέταρτη σεζόν. Η συνεργασία της με το Harris Reed ήταν ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Η λεπτομέρεια και η έμπνευση πίσω από κάθε στοιχείο του look ήταν εντελώς «Emily» είπε η ίδια.

Ο σχεδιαστής και creative director κατάφερε να συνδυάσει την κομψότητα της Xέμπορν με το μοντέρνο πνεύμα της Emily. Μια χαριτωμένης περσόνας έχει κατακτήσει τις καρδιές των τηλεθεατών διεθνώς.

Ειδήσεις Τώρα

Ενοίκια: Σε απόγνωση οι φοιτητές- Αυξήσεις έως 75% για σπίτια μέχρι 50 τ.μ.

Dark cherry & crystal black: Η παλέτα για super trendy νύχια από φθινόπωρο

Καιρός: Ζεστό φθινόπωρο δείχνουν τα «μοντέλα» που μελετάει η ΕΜΥ – H πρόβλεψη για τη Δυτική Ελλάδα

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View