ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Φρέντι Μπελέρης: Η πρώτη φωτογραφία του εκτός φυλακής με την σύζυγό του – «Επιτέλους κοντά μας!»

Κοινοποίηση
Tweet

Η ανάρτησή της

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Φρέντι Μπελέρης αποφυλακίστηκε σήμερα έπειτα από 16 μήνες κράτησης, και επέστρεψε στο σπίτι του, προκαλώντας μεγάλη χαρά στους δικούς του ανθρώπους.

Η σύζυγός του, Αντωνία Μπελέρη, δημοσίευσε στο Facebook την πρώτη τους φωτογραφία μαζί εκτός φυλακής, γράφοντας: «Επιτέλους κοντά μας! Περίεργο συναίσθημα. Μεγάλη χαρά αλλά και πολύ θυμό για αυτήν την αδικία. Τέλος πάντων: τέλος καλό όλα καλά». Στη φωτογραφία, το ζευγάρι ποζάρει, αποτυπώνοντας τη χαρά της επανένωσης.

Ο Μπελέρης είχε υποβάλει αίτημα αποφυλάκισης από τον περασμένο Ιούλιο, όπως δικαιούται βάσει της αλβανικής νομοθεσίας, καθώς είχε εκτίσει τα 2/3 της ποινής του. Ωστόσο, οι δικαστές είχαν αναβάλει την απόφαση επικαλούμενοι τις καλοκαιρινές άδειες, καθυστερώντας έτσι την αποφυλάκισή του. Το himara.gr υπενθυμίζει ότι κατά τη διάρκεια της φυλάκισής του, κατόρθωσε να εκλεγεί δήμαρχος Χειμάρρας και στη συνέχεια ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία.

Παρά την αποφυλάκισή του, ο Μπελέρης παραμένει υπό περιοριστικούς όρους, καθώς υποχρεούται να διατηρεί τηλεφωνική επαφή με το αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΡΤ.

Στην πρώτη του δήλωση μετά την αποφυλάκισή του, ο Μπελέρης δήλωσε υπερήφανος «αλλά σίγουρα όχι χαρούμενος» και ξεκαθάρισε ότι θα προσφύγει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά της Αλβανίας.

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις