BEAUTY

/

Si, η Kάσια Σμούτνιακ τρέλανε κόσμο με το κούρεμά της στο Lido

Μπακοπούλου Άντυ
andy_bak@hotmail.com
Κοινοποίηση
Tweet

Eνθουσιάστηκαν οι Ιταλοί με τα capelli a la garconne της 45χρονης ηθοποιού, μάλιστα έγιναν και διεθνείς αναφορές

Με τέτοια θεαματική πασαρέλα στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Βενετίας και τόσες super stars συγκεντρωμένες, γίνεται ένα κούρεμα να εξελιχθεί σε διεθνή είδηση;

Αυτό συνέβη πάντως στην περίπτωση της Κάσια Σμούτνιακ. Η γοητευτική ηθοποιός του ιταλικού σινεμά, με τις πολωνικές ρίζες και την πάντα stylish γκαρνταρόμπα, έγινε ευρύτερα αναγνωρίσιμη χάρη στο beauty look της.

Στα 45 της χρόνια διατηρεί την αξιοζήλευτη σιλουέτα από την εποχή που εργαζόταν ως μοντέλο, οπότε το λιτό, μαύρο φόρεμα με την αισθησιακή cut off πλάτη (Gucci Resort 2025) της πήγαινε υπέροχα. Όμως έχουμε ξαναδεί αντίστοιχα… Η απλότητα του ρούχου υπογράμμισε το αγορίστικο χτένισμά της, το οποίο λίγες γυναίκες τολμούν όσο κι αν προβάλλεται στα catwalks. Oπως έγραψε ο ιταλικός Τύπος ήταν τα «capelli a la garconne» που έκαναν τη διαφορά. Πολλά περιοδικά παγκόσμιας εμβέλειας έγραψαν στη συνέχεια για το sixties pixie haircut που μάγεψε στο βενετσιάνικο red carpet.

Στην αντίστοιχη περσινή της εμφάνιση με μακριά μαλλιά, συνόδευε το Pierpaolo Piccioli του οίκου Valentino

Kαι έχει συμβεί στο παρελθόν, σε καλλιτέχνες και μοντέλα να ξεσηκώσουν την προσοχή από ένα «προχώ» κούρεμα. Θυμηθείτε τον Πολ Μακ Κάρτνει, τη Μία Φάροου, την Τουίγκι αλλά και μετέπειτα, τις Λίντα Εβανγκελίστα και Κίρα Νάιτλι των οποίων η καριέρα πήρε μεγάλη ώθηση από τα… μαλλιά τους. Η Ριάνα σήμερα, δοκιμάζει τακτικά τέτοια χτενίσματα, βασισμένα στη νέα εκδοχή του λονδρέζικου mods.

Στην περίπτωση της Κάσια, το ανδρόγυνο style στο κούρεμα είχε φιλαριστές καταλήξεις ολόγυρα και χαλαρές αφέλειες στο μέτωπο. Σε συνδυασμό με «αόρατο» μακιγιάζ και χρυσούς κρίκους, εκπροσώπησε μοναδικά τη σύγχρονη κομψότητα και την ιταλική φινέτσα νέας εποχής (χωρίς πολλά πολλά).

Από τις λίγες φορές που μια παρουσία σε κάνει να θες να πας άμεσα στο κομμωτήριο. Και μάλιστα με ανατρεπτική διάθεση. Τι λέτε;

Ειδήσεις Τώρα

Dior και Philip Treacy: H Lady Gaga χάρισε στη Βενετία την extravaganza που έλειπε!

Chopard και Μπέλα Χαντίντ επιβεβαιώνουν τη γενική εμμονή με τα βραχιόλια bangles

Παναγιώτη Φαφούτη, πως είναι να σκηνοθετείς τη «Μάγισσα- Φλεγόμενη καρδιά» του Ant-1;

Κοινοποίηση
Tweet

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Best View